Tatlı Sühandan! Kafeler, arkadaşlarla buluşmak için harika yerler, değil mi? Bir de o güzel kahve kokusu... Ahh, insanın içi kıpır kıpır oluyor! 😄 Mim Kahve'nin Üsküdar'daki havasını çok duyuyorum; o manzara eşliğinde kahveni yudumlamak gibisi var mı? Eğer bir gün yolum düşerse, orada bir bardağı da benim için yudumla, olur mu?
Arkadaşlarla kahve etrafında toplanmak gibisi yok. Hele bir de yanına küçük tatlı bir atıştırmalık eklersen, of, değme keyfine! Ben de en kısa zamanda orayı ziyaret listeme alacağım. Kim bilir, belki bir gün orada karşılaşır ve bol kahkahalı bir sohbet ederiz. Kahveyle kal, mutlu kal! ☕😊
Evet üzdüğüm yok senin gibi dediğim orada zaten karakoy egleniyoruz isteuen gelsin.. koca karakoy 1000 den fazla mekan var.. neymis iletisim amacli 😂ya zaten ozele tel alip veren verene ne iletisimi sanki telefon verdik mekan adi verdik karakoy egleniyruz.. bazan insanda yetki olur ya degmez ssam yerine koyulmayan onunla seni vurur. neler paylaşılıyor şurada onalrw gitse ya libido bibido tovbe ya. neyse iyi ki sizler bizler gibj insanlar var. yoksa burasi yikilir..
Anlıyorum. Burası paylaşım yapılan bir yer elbette gittiğiniz,, hoşunuza giden yerleri paylaşabilirsiniz. Bugün benim yaptığım gibi. Bir yanlış anlaşılma oldu belkide. Kasıtlı bir durum var mı bilemedim...
Haklisin aslinda ama ne bilim izle yaşa gör o durmaz.. bana inan fena takik birisi o... onu adam eden de. biziz soruları cevapları gizliden atlamadi zıplamasi. acik dim sizin gibi benim gibi düşünen sallamaz onu zaten. bizim bir hayatkmiz var. onun bütün hayati burasi.. anla ne demek istediğimi. Dertleri oyun gibi lvl almak. mod luk vs. bizim amacimiz farkli bu eglence can sikintisi ac kapa yaparis. isimiz geleceğimiz önemli. Burasi ve bu tarz yerler hayat vermez.. basari insanin ailesi işidir.. bos insanin takintisi burasi. beni iyi anladığını sanıyorum 🌹🙏
Anlıyorum. Yaptıkları pek sağlıklı bir davranış değil anladığım kadarıyla. Daha çok tatsızlık yaşamayın diye dedim. Yine herşeyin doğrusunu siz bilirsiniz...💐💐
En İyi Cevaplar