Yeme & İçme Sabahları favori içeceğiniz kahve mi, çay mı? burakk000 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Herkese günaydınlar 😊Sabahları hangisi sana daha iyi geliyor? Sabahları favori içeceğiniz kahve mi, çay mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Çay tercih ediyorum gadası 1 0 Yorumla
Nopeeex Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kahvaltıda çay. Kahvaltıyı geç yapacaksam güne kahveyle başlıyorum. 0 0 Yorumla
MonswerAselll Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 908 cevap paylaştı. çaaayy 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,3b cevap paylaştı. çay tabiki 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kahve 0 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çay favorim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çay tercih ediyorum gadası
Kahvaltıda çay. Kahvaltıyı geç yapacaksam güne kahveyle başlıyorum.
Çay çok iyi oluyor
bunlari sevmem
Kahve
Sudur
Kahve tabiki de
çaaayy
çay tabiki
Kafeini bıraktım
Kahve
Çayyy
Çay çay
Çay favorim