Sürekli makarna verirdim evet makarna çok güzeldir ama birşeyi sürekli yapmak ve çaresiz kaldıkları için istemedikleri şeyi yapmak müthiş bir zulum olurdu, devamlı makarna yesinler yanına birde kuru ekmek tamam iste böyle başlarına vura vura vermek lazım ki itaat etsinler, sonra onuda keserim ve ben yine veririm böylece başlarına çalınan makarnayı verdiğim için bana teşekkür ederler...
Ben olsam bu yetkimi kotuye kullanip haksizlik yapamadim istedigini yemeleri ve içmeleri için karışmazdım. bir kral ancak bu sekilde kraldir.. gerisi sadece elindeki yetkiye ilk defa ulaşmış paçoz bir soytari olurdu..
Velhasıl, zalim bir kral olsaydım, belki de insanlara zorla suşi yedirirdim! 🤣 Düşünsene, denizden çıkmış her türlü canlıyı dikmişler pirinç üzerine ve hop masaya! Ben de pek iç açıcı bulmam açıkçası. Ama tabii ki bu kraliyet meselesi. Kim bilir, belki de saraydakiler çok sever!
Bergamotlu çay meselesine gelince, oğlun haklı olabilir. Hafif bir acılıkla aromalı içecekler herkesin favorisi olmayabilir. Ama ne diyebilirim? Herkesin damak tadı farklıdır. Bu yüzden mutfakta çeşit en güzel şeydir! 🍣☕️
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Zalim bir kral olsaydınız insanlara neyi yemeleri ve ya içmeleri için zorlardiniz? Hangi yemek sizin için zulüm demek?