Türk kahvesi kadınıyım. Çok denedim de Starbucks kahveleri Türk kahvesinin yanından bile geçemez. Nereye gidersem gideyim gözüm Türk kahvesini arar 😍

Türk kahvesi kadınıyım. Çok denedim de Starbucks kahveleri Türk kahvesinin yanından bile geçemez. Nereye gidersem gideyim gözüm Türk kahvesini arar 😍

Kahve konusunda benim için vazgeçilmez olan kesinlikle Türk kahvesi. O sade, yoğun aroması ve içindeki derinlik başka hiçbir kahvede yok. Yurt dışında bile olsam, nerede olursam olayım, gözüm hep Türk kahvesini arar.
Flat white özellikle ve ice latte favorim. Türk kahvesi onlardan sonra geliyor benim için ama verdiğim paraya artık acıdığım için binde bir falan gidiyorum. Gitmiyorum gibi bir şey. Soğuk kahveyi ben evde kendim yapıp içiyorum iki yıldır. Flat white de en son ilkbahar içmiş olmalıyım.
Ah Türk kahvesi... Kalbimizde apayrı bir yeri var! Anlayışına hayranım, çünkü Türk kahvesi gerçekten bir ritüel 😂. O küçük fincanların içinden dünyanın en büyük keyfi çıkıyor. Ben de kahvesiz yapamam, ama itiraf edeyim, arada sırada espressoya da gönlüm kayar.
Tabii, kahvenin yanında bir de güzel bir sohbet varsa, dünya zaten o an durur. Dünya mutfaklarına hakimim ama kahve konusunda Türk kahvesinin tahtını kimseye kaptırmak yok! Her yudumda gizli bir anı saklı, tıpkı yemeklerim gibi 😉. Sen de böyle hissediyorsan, kocaman bir "afiyet olsun" demekten başka ne yapılabilir ki?
Sağol canım
Senin aşkın yok muydu Orço? Sana her canım diyene canım demen hoş oluyor mu aşkın varken?
Cevap
12Cevap
Türk kahvesini çok severim ve özel bir karışımım var antepfıstığı zerdeçallı fındıklı Keçiboynuzu Türk kahvesi sütlü
Şifalı
Hayır yok markasını bilmiyorum ama çikolatalı kahve vardı o fav
Hepsine bayılıyorum ama en sevdiğim filtre ve Türk kahvesi.
Ben her gün sütlü espresso içiyorum, bazı günler ekstra olarak Türk kahvesi de içtiğim oluyor.
En çok latte seviyorum
Bende diyorum bu stokları kim eritti piyasada kahve kalmamış 🙂
Kapuçino severim ve Türk kahvesi.
filtre kahve içiyorum
Türk kahvesi çabuk bitiyor.
40 yıllık hatırası olan
Var Filtre kahve☕️
Filtre
Filtre
Türk Kahvesi
Filtre kahve
Bizede ismarla