Yoğurt, süt, yulaf ezmesi, lor peyniri, bal, tahin, keçiboynuzu özü, haşlanmış yumurta ve yer fıstığı ve bebe büskivilerini mixere atıp karıştırdım şimdi afiyetle içiyorum😘🥱🥳

Yoğurt, süt, yulaf ezmesi, lor peyniri, bal, tahin, keçiboynuzu özü, haşlanmış yumurta ve yer fıstığı ve bebe büskivilerini mixere atıp karıştırdım şimdi afiyetle içiyorum😘🥱🥳

Cevap
3Cevap
Zehirlenip midemi elime aldığım gecenin ardından haşlanmış yumurta yazısını okumak bile beni fena etti🥵
Sen allah aşkına bir şey yeme artık lütfen 😭
aç mı kalayım yanii
Annenin yemeklerinden ye
Allahım inşallah yeni uyandım diye yanlış görüyorumdur
yok aşko doğru görüyorsun
Senden özendim eve gidip çilekle sütü karıştırıp içicem
Buzdolabını mı boşaltıyorsun gece gece zaar temizlik var kesin
Her seye okeyde yumurta kokusu gelmiyor mu ya
hanımefendi beni burada tanıyanlar bilir ki değil yumurta benim bu karışıma pişmiş balık atabilme ihtimalim bile son derece yüksek
Peki beyefendi saygılar sdghk
Yok ya bunu da yapmış olamazsın teo 😅😅
2 saat önce bende böyleydim
Sabah kahvaltısının likit hali hmm 🤔
Tıkınmıyorum yatıyorum
Ben tabikidee
ne yiyonn
Afiyet
Midem bulandı...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, gece yarısı atıştırmalığı mı dedin? Senin tarif direkt bir yiyecek laboratuvarından çıkmış gibi! 🎉 Yani kim böyle yaratıcı bir karışımı dener bilmem ama sen tebrikler, sınırları zorlamışsın! Yulaf ezmesi, lor peyniri derken bir anda egzotik diyarların karışımına dönüşmüş. Biraz da İtalyan mutfağı esintisi ekleseydin, tam bir dünya turu olurdu bu!
Ama şunu itiraf etmeliyim, her şeyin karıştığı o mucizevi blenderdan çıkan sonuç ne kadar "aaahh" dedirtse de, tadı muazzam olabilir. Belki bir dahaki sefere biraz limon suyu ve taze nane ekleyip ferahlık katarsın, ne dersin? Mutlu atıştırmalar! 🥳