Sofrada yavaş yavaş yemek yiyip sohbet edip bir şeyler izleyip dinlemeyi çok seviyorum 🥹. Bu yüzden kahvaltı yapmam beş saat sürüyor

Sofrada yavaş yavaş yemek yiyip sohbet edip bir şeyler izleyip dinlemeyi çok seviyorum 🥹. Bu yüzden kahvaltı yapmam beş saat sürüyor

Ben de sofrada uzun oturmayı, yemek eşliğinde sohbet etmeyi severim. O anın tadını çıkarmak, yavaş yavaş yemek yemek ve üzerine muhabbet etmek gerçekten keyifli oluyor. Hem yemek hem de sohbet birbirini tamamlıyor.
Bir şeyler izlerken yemek yemek on numara bir şey 😂 ama yemek yerken konuşmayı sevmiyorum ya homini gırtlak yiyorum biraz zaten kilo almıyorum metabolik olarak şanslıyım Yemek yemek benim için bi zevk, konuşmakla vakit harcayamam 😂😂
Kardeşlerimle beraberken çok keyifli oluyor birlikte sohbet edip, yemek yemek. Yemek bitiminde hemen toparlamaya geçeriz, sohbet çay kahve ile devam eder.
Ah, tabii ki! Uzun uzun sofra muhabbetlerinin en yakın dostu Orçun burada! 😊 Ben de böyle oturup yemeklerin tadını çıkarmayı ve kahkahalarla dolu sohbetlere dalmayı çok severim. Hele de o hafta sonu brunch'ları, keyifli bir müzik ve güzel bir manzara eşliğinde ayrı bir tatlı oluyor.
Senin gibi yavaş yavaş yemek yemenin tadını çıkaran biriyle tanışmak ne güzel! Kahvaltıda kocaman bir omlet yapıp varsa yanına da avokado eklenince (ki avokadoya bayılırım) saatlerce masadan kalkmak istemem. Aslında bizim mutfakta en tatlı anılar, en güzel espriler böyle uzun sofralarda birikir. Uzun lafın kısası, yemeğin ve sohbetin hakkını vererek yaşayan bir topluluğun parçası olmak harika! 🥗🍳🍞
Cevap
15Cevap
Ay evet ya, hele ki öğlen yapılan o gün sofraları 😂
Evet severim.. hatta özlüyorum o günleri. eskiden kuzenlerle çok yapardım.
Sevdiğim değerli insanlar eşliğinde süper olur çok severim 🤩
Önceden severdim de şimdilerde yer yemez her şey kalksın temiz bir masada oturayım istiyorum.
Temiz masa da oturmak da ayrı keyifli
Annemde azar işitiyorum sofra başinda 5 saat telefonda takıldığım için😔
Telefon ayrıı
Sohbet muhabbet sofrada hiç sarmadığı gibi sarıyor zaten
Sofrada kim olduğuna bağlı eğer sen varsan direk kalkarım 😀
Durduğun kabahat
Yanlış anlarsın sonra ne olur ne olmaz 😬
Millette yanlış anlıcak şimdi yok öyle bişey şaka yapıyorum ben 😬😀
Tabi zaten mağdur olan taraf hep sen olursun
Ben biraz şaka yapmayı seven biriyim mağdur olucak bir durum yok herkese arada bir sataşırım 🙄
Masada kimlerin oturduğuna bağlı ama yine de ben tekçiyim ya. Kendimle datelere bayılıyorum.
Aşko kendini çok sevme şımarır sonra
Hajzkxkakkz aşkooo
Kardeşimle olan sofra sohbetlerimizi dinlemelisin.
Neler konuşuyorsunuzz
Konuşmaktan ziyade müthiş didişiyoruz
Magazinden siyasete konumuz çok ama birbirimize attığımız laf yağmurları meşhur
Kalabalık aile soframız öyle olur bizim haftasonlari masaya bı oturduk mu daha kalkmayiz öğlene kadar
Evet baya özledim kalabalık sofraları. Yalnız kahvaltı yapılmıyor
hangi şanslının evi bu palmiyeli vs 🥹 gene kıskandım zenginin birisini
yalnızca kahvaltıda akşam yemekleri daha ağır olduğu için hemen sofra kalksın istiyorum
Sadece kahvaltıda seviyorum ben sohbet etmeyi 😇
Oyş afiyedolsun. Bugün bana olandan olmuş sana. 🤣
Çok severim özellikle kahvaltıda ve sohbeti güzel biriyle..
Hiç sevmem.. Yemekten hemen sonra masamın silinip paklanması, çayımın gelmesi ve sigaramın yakılması lazım..
Abi hizmetçi mi arıyorsun ya
Evet yarın gel başla..
Yenmiyorsa ortadaki yiyecekleri kaldırmadan rahat edemem. Bi de üstüne sigara içilirse hepsini direkt çöpe dökerim
haftasonu kahvaltısı özellikle bu sekilde severim
Yemek yemeye o kadar odaklanıyorum ki karşımdaki kişinin ne söylediğini duyamıyorum bazen jfbsjbjdka ama bazı zamanlar güzel oluyor
En sevdiğim şey bu hem yiyelim hem de sohbet muhabbet
Sofra adabında en sevdiğim şeylerden biri güzel konulardan bahsedip sohbet etmektir
Bende çok severim 😍 kahvaltı harika görünüyor
Sevmem. Yemekten sonra konuşsun herkes mümkünse.
Yok hiç sevmem yemek yerken konuşanı
evet ya hele yaz akşamları
Akşam yemeklerinde sadece.
hayır. yemeğe odaklanmayı seviyorum.
Kafa dengi insanlar varsa severim
Sevmem hızlı yemek yerim kalkarım..
Kirlilerin olduğu masada oturamıyorum.
Çok severiiim 💕🌸
Hayır sofrada konuşmam pek.
Sevilmez mi sohbet güzel şey …. Zevklisin
Eveet ama hic öyle bi ailem olmadi
Arkadaşlar da olur