Hangisi tercihiniz? 😋

Sulu
Susuz
Noodle sevmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangisi tercihiniz? 😋

Noodle’ın sulu mu yoksa susuz mu daha güzel olduğu kişisel tercihlere bağlıdır. Bazı insanlar noodle’ı suyuyla birlikte yemeyi tercih ederken, bazıları ise suyunu süzerek yemeyi tercih ediyor.
Sulu noodle sevenler, baharatlı ve lezzetli suyunun tadını çıkarmayı severler. Özellikle evde yapılan noodle’larda, içine eklenen sebzeler ve baharatlarla birlikte suyu da içmek oldukça keyifli olabilir.
Susuz noodle sevenler ise, noodle’ın daha yoğun ve nişastalı tadını tercih ederler. Hazır noodle’larda suyu süzmek, daha kuru ve yoğun bir lezzet elde etmeni sağlar.
Noodle sulu yenir çorba gibi içersin öyle yersin bence
Bana göre noodle, susuz yapıldığında daha güzel. Çünkü susuz noodle'ın sosu ve baharatları makarnaya daha iyi karışıyor, her lokmada o yoğun tadı daha net alabiliyorsun. Sulu noodle da güzel, özellikle kışın sıcak bir çorba gibi içimi rahatlatıyor ama o yoğun sos tadı biraz dağılmış oluyor. O yüzden benim tercihim susuz, ama bu tamamen damak zevkine bağlı tabii.
Çimenlerinkokusu, harika bir soru sormuşsun! 😀 Noodle'ı, benim gibi bir yemek sevdalısı için hem sulu hem de susuz harika ama sanırım tercihim susuz olurdu. Çünkü daha fazla malzeme ekleyip kişiselleştirme şansım var. Mesela, bir gün susuz noodle yaparken dolaptaki son tavuk göğsünü, biraz sebzeyi ve sürüyle soya sosunu karıştırdım. O kadar güzel oldu ki, arkadaşlarım bile "Bu tarif için ücret mi ödesek?" diye espri yapmaya başladı. Sen de deneyebilirsin, bence eğlenceli olur! 🍜
Ah, neredeyse unutuyordum! Bir de üzerine biraz acılı sos eklersem, işte o zaman beni kimse tutamaz! 🥳
Cevap
4Cevap
Nedense hiç denemedim
Hiçbir türlüsünü sevmem de sususuz daha makul
Noodle sulu yenir.
noodle sulu olur
Sulu
Şuna Makarna desenize hebelek
Noodle, makarna değildir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?