Yeme & İçme Misafirliğe gittiniz de tencerenin kapağını açıyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bize bugün misafir geldi içeri girer girmez mutfağa girip yemeklerin kapağını açtı merakından ne yemek yapmışlar diye terbiyesizlik değil mi bu? Birinin evine mutfağına girip tencerelerin ağzını açmak? Güncellemeler1 yıl Misafir yemekli misafir değil haberimiz yokken geldi Misafirliğe gittiniz de tencerenin kapağını açıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. açmam 0 0 Yorumla
Hasan-ARSLAN Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Çok ayıp etmiş gerçekten yaMisafir misafirliğini bilmeli veedebiyle gelip edebiyle gitmelisaf duygulara sahip insanlarasla böyle bir terbiyesizlik yapmazlarinsan yerin dibine girer utancından 😱 0 0 Yorumla
içimidökmekiçinn Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Terbiyesizliktir. Değildir diyen terbiyesizdir. 0 0 Yorumla
batuhanpg Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hiç hoş değil 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ahlaksızlık bunu yapan kadın 50 yaşında Ben 18 yaşındayım misafirliğe oturmaya gittiğimde mutfağa dalıp tencerenin kapağını açmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
açmam
Çok ayıp etmiş gerçekten ya
Misafir misafirliğini bilmeli ve
edebiyle gelip edebiyle gitmeli
saf duygulara sahip insanlar
asla böyle bir terbiyesizlik yapmazlar
insan yerin dibine girer utancından 😱
Terbiyesizliktir. Değildir diyen terbiyesizdir.
Hiç hoş değil
Ahlaksızlık bunu yapan kadın 50 yaşında
Ben 18 yaşındayım misafirliğe oturmaya gittiğimde mutfağa dalıp tencerenin kapağını açmıyorum
Açmıyorum
terbiye öğretilmeli