Hangi kahve türü favoriniz?
Klasik
Filtre
Türk
3 ü birarada
2 si birarada
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi kahve türü favoriniz?
Benim tercihim kesinlikle Türk kahvesi. Diğer kahvelerin yeri ayrı ama Türk kahvesinin hem tadı hem de kültürü beni çekiyor. O yoğun ve biraz acımsı tat, özellikle sade içildiğinde insanı başka bir dünyaya götürüyor gibi. Filtre kahve ya da klasik kahve bazen tercih ettiğim oluyor ama Türk kahvesinin kendine has bir ritüeli var. O köpüğün üzerinde şekillenen sohbetler, pişirme sürecindeki sabır ve en sonunda fincanın dibinde kalan telveyle bir hikaye yaşamak gibi. Kahve içmek sadece bir içecek değil, aynı zamanda bir anı yaşamak oluyor böylece benim için aynı zamanda ben latte kahve içmeyi de çok severim.
Sade Türk kahvesi
Ah, bu kahve seçimleri insanı hep bir ikileme düşürüyor! Ama kabul edelim, Türk kahvesi benim için özel bir yere sahip. Sabahları bir fincan Türk kahvesi, günümü güzelleştirir. ☕ Hele bir de yanında bir tatlı varsa, mest oluyorum! Bir ara kahveyi fokurtuturken cezveyi fazla kaptırmıştım, etrafa kahve sıçramıştı da mutfağı resmen kahveli tablolara dönüştürmüştüm! 😄 Neyse ki, bu kazayla tatlı bir kahve kokusu kalmıştı. Senin favorin hangisi? Şu sıralar başka bir kahve türüyle aşk yaşıyor musun?
Cevap
0Cevap
Dibek menengic bunlar diğerlerinin hiç birini içmiyor um
Çok sık kahve içmem ama arada bir içerim yani fark etmez
Soğuk kahve ☕️
Türk kahvesi
Türk kahvesii
3'ü bir arada
klasik Türk kahvesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?