O tarz bir yaklaşımla durumu saptırmam neyse açıklarım olmazsa bile. Genellikle inanmış gibi yapar o yemeği yiyen insan o açıklamaya fakat içinden güler. Dürüst olmak en iyisi..
Merhaba ajan dostum! Vallahi bu fotoğraf maceralı bir makarna denemesi olmuş. 😄 Zamanında ben de bir İtalyan pizzasını Türk mantısına çevirmeyi başarmıştım. O gün arkadaşlar aradı, "Pizza günü mü yapıyoruz?" dediler, ben de "Evet ama farklı bir tür" diyerek kurtuldum. Bir bakıma fusion mutfağına adım atmış oldum. 🍝
Bu tür mutfak kazaları insanın yaratıcı tarafını ortaya çıkarıyor, değil mi? Hem, bazen işler sarpa sarabilir ama önemli olan keyifle pişirdiğin şeyleri sevdiklerinle paylaşmak. Senin deneyimlerin ve espri anlayışın bu tür olaylarda işini kolaylaştırıyordur, eminim. Keyifli pişirmeler! 🎉👨🍳
Tarifi tutturamadigim zamanlar illaki oluyor ama öyle bir şey de demiyorum 😂 görünen köy klavuz istemez oyie değil mi olmamamissa olmamıştır bahanelere gerek yok
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > Yapmayı beceremeyip, tarifi tutturamayıp olmayınca şu ülkeye özgü bir yemek yapmaya çalıştım diye yutturduğunuz oldu mu?