Yeme & İçme Size yemek yapacak üye ile eşlememi ister misiniz 🙀? DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor Uzun süredir eşleme sormuyorum. Buna ihtiyacınızın olduğunu hissettim ve soruyorum, rica ederiiim.🙏🏻😺Yemeği erkek aslan yapar..😌🤌🏻💪🏻🤷🏻♀️ Güncellemeler1 yıl Soruyu KS Hakkında’ya taşır mısınız?🥹 Size yemek yapacak üye ile eşlememi ister misiniz 🙀? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Hemen 1 4 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl @Mavis7 Yorumla Mavis7 1 yıl Ne isterseniz yapıverem hemen🤣 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Sen değil o yapacak gıı Yorumla Mavis7 1 yıl Haa anladım ahsjsnw neyse ben de yardım ediyim🤣 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Beni, Akdeniz usulü, Ispanak yatağında kırmızı şarap ile marine edilmiş kuzu pirzola yapabilecek biriyle eşle lütfen. 1 3 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Sen yapacaksın ki djshs Yorumla XG10AV 1 yıl Haydaaa, başlıkta size diyor. Bileydim böyle olacağını basit bir şey söylerdim. :D Yorumla DenizinKızı0 1 yıl @Sosyetic_SheqiiL Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Mümkünse kız olsun. Erkeklerden bi halt olmaz yemek de yapılmaz. 2 2 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl @MasalliaPolatova Wineandorange 1 yıl Teşekkürler ❤️
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Eşleme sorusuna gelmem ama bir çılgınlık yapıp geldim 1 8 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Ben sorduğum için geldin dimi 🥹🌸 Yorumla StoneeCold 1 yıl Hani kırmızı güller 😒 bu arada bu etikete taşınmıyor reklamlı ıvır zıvır Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Ağlarım hee 🥹🌹🌹 Yorumla StoneeCold 1 yıl Sen ağlama dayanamam 🥺 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Ağlama göz bebeğim sana kıyamam Yorumla StoneeCold 1 yıl Al işte uyuyana kadar bunu söylerim içimden asjsj Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Ben de sjsjs Yorumla DenizinKızı0 1 yıl @MadagaskarAslanı Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Lütfen düzgün birini eşle eğer düzgün biri gelmezse günah benden gitti tavayı kafasına geçiririm. 1 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 591 cevap paylaştı. Ben bana yaparım yapamazsam sipariş veririm yemek yapsın diye aradığımız eşi burada denk getirecek değilim :D 1 0 Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 361 cevap paylaştı. Oo yemek konusunda iddialiyim, 3 sene önce spor yapmaya basladigimdan beri, yemegimide kendim yapiyorum ve her yiyen kisi çok beğeniyor. Eşleyebilirseniz, kalbi güzel birisi olsun lütfen 🙂 0 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Erko olmasın benimkisi lütfen jdjdmdm 2 3 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl @Wineandorange Yorumla MasalliaPolatova 1 yıl Kendim gibi bi erko düşmanı bulduğum için mutluyum 🤣🌸 Yorumla Wineandorange 1 yıl 😂😂🙏❤️ Yorumla
Mlyusioq Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Tabi ama kürdün düzgün biriyle eşle jdkdmd 2 6 Yorumla Mlyusioq 1 yıl *lütfen Yorumla DenizinKızı0 1 yıl @BirGaripGörünmezAdam Yorumla Mlyusioq 1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl Ben mi yapayım. Siz mi yaparsınız? Yorumla Mlyusioq 1 yıl Neyi? Yorumla BirGaripGörünmezAdam 1 yıl :) yemegi Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı. Benim gibi chef ile eşleştir 😂 1 1 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl @AlmanPrens Yorumla
Perikızı0007 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 666 cevap paylaştı. hayır istemiyorum, sende kalsın😁 1 2 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Niye geliyorsun soruma öyleyse Yorumla Perikızı0007 1 yıl sorunuza cevap vermek için Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Eşle bakalım yapayım bi sac kavurma ona 1 36 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Soruyu KS hakkındaya taşı ya 🥹 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Ama ben mod değilim ki 🙄 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Sırtımda mı taşıyım olur senin için denerim 🙄 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Yaa ben seni mod sandım djsjs Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Hayali bile güzeldi 😂😂 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Seni yapalım mod yarın gel başla Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Tamam olur ücret ne kadar 🙄 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl @StoneeCold Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Uuuv olurr Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Yemeği yapmaya başla sen sjdjs Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl O yapsın ben çay yapayım sjsj Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Hayır erkek aslan yapacak bugün o sana çay yapar Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl O niyemis benim alnında çaycı yazıyp Yorumla StoneeCold 1 yıl Sac kavurma yapayım yazmışsın belgeli kanıtlı ayran alır gelirim ayran içip ayrı düşeriz 🤺 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Akşam için dedim onu bu saatte sac kavurma yaparsam sabaha bizi vinçle kaldırırlar xdSen kek yap ben çay yapıyım? Yorumla StoneeCold 1 yıl Hemen kötü düşünceler canıma kastı var sonhayalbükücü Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Tamam sana 2 kilo sac kavurma yapıcam yiceksin hepsini 😬 Yorumla StoneeCold 1 yıl Yap ben sağa sola dağıtırım hayrına Yorumla DenizinKızı0 1 yıl @StoneeCold ya beraber yiyeceksiniz 🥹🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Kedilere dağıtcak biliyorum onuu Yorumla StoneeCold 1 yıl Yiyeceğimi yerim gerisini dağıtırım 2 kilo nedir kıtlıktan çıkmış 😡 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Ben herkesi kendim gibi sanıyorum 🙄 Yorumla StoneeCold 1 yıl 3 hamburger,4-5 lahmacun double iskender gömebiliyorum yine denk olmaz Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Ben de onları yemiyorum naaaber Yorumla StoneeCold 1 yıl Sac kavurmanda saç çıkar inşşşş Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl İnşallah hamburger lahmacun yerken aniden gözünün önünde biri kusar 😋 Yorumla StoneeCold 1 yıl İğrenmem kiiiiiiğ Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl youtube.com/shorts/obuyR5xodco?si=1F2Io_NNehakAWrOYemek yicektik şuna döndük iki dakikada haha Yorumla StoneeCold 1 yıl Ben de zehir atıyorum püüğğğ Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl 2000 lira bırak 2000 lira kavurma parası Yorumla StoneeCold 1 yıl Kedileri kaçırır fidye isterim satarım haaaa kedicikleri Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Vallahi polisi ararun Yorumla StoneeCold 1 yıl Müge’ye çıkarım bak 😡 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Ben de Esra Erola çıkarım 🙄 Yorumla StoneeCold 1 yıl Kedinle küs müsün ki çıkacaksın Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Yok evlendirmeye programı değil miydi o talip aramaya çıkcam Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ah tabiki merakla bekliyorum. 1 10 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl @Subayyyy51 Yorumla Yaban00 1 yıl By @Subayyyy51 ne yemek pisireceksiniz Yorumla Subayyyy51 1 yıl Ne sevip sevmedigi soyle ona göre menü planliyim Yorumla Yaban00 1 yıl @Subayyyy51 elinden ne yemek gelir Yorumla Subayyyy51 1 yıl Çoğu şeyi yaparim Yorumla Yaban00 1 yıl @Subayyyy51 yalabildigin en güzel yemeği yap. Yumuşak olsun. Yorumla Subayyyy51 1 yıl Sarma mercimek çorbası salata puding iyimi Yorumla Yaban00 1 yıl @Subayyyy51 olur iyi. ellerine saglik Yorumla Subayyyy51 1 yıl Afiyet olsun hanımefendi Yorumla Yaban00 1 yıl Tesekkurker Yorumla
OverCross Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Evet kim bana yemek yapıyor? Porsiyonu bol tutsun 😄 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. Tabiki buyrun 🙋 umarım kafa dengi birisi denk gelir 🤣 0 0 Yorumla
Sanalsevapp Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Yemek yiyip evlere dağılacak biriyle eşlersen olur 😂 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Hemen 👩🍳 2 1 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl @XG10AV Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ben yiyici taraftayim 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Olur şimdiden teşekkürler 1 0 Yorumla
Uyanannn_Güzel Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Eveet 1 2 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl @Figmud_Sreud Yorumla DenizinKızı0 1 yıl Yanlış yazdım jehsjsj @FigmudSreud Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Eşle bakalım 1 1 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl @Uyanannn_Güzel Yorumla
Bᴇᴢ_Bᴇʙᴇᴋ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 98% 1 yıl Olur 1 1 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl @Boavistaa Yorumla
İciDisi1Yakisikli Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Gönder gelsin 😅 1 11 Yorumla DenizinKızı0 1 yıl @Delilive33 Yorumla Delilive33 1 yıl Haaaa Yorumla DenizinKızı0 1 yıl @Delilive33 heee shshs Yorumla İciDisi1Yakisikli 1 yıl Eyvahlar olsun ☕ Yorumla Delilive33 1 yıl Niye aaaa Yorumla İciDisi1Yakisikli 1 yıl i can fix that. Yorumla Delilive33 1 yıl how can you fix it? Yorumla İciDisi1Yakisikli 1 yıl Maybe a coffie, maybe little love. Yorumla Delilive33 1 yıl It might be coffee but I don't think it's love. Sorry Yorumla İciDisi1Yakisikli 1 yıl Then im going to the freedom march. Coffiiee in my hand, memories in my mind and blues in my ears. Thank u see u soon. Yorumla Delilive33 1 yıl See you leater goodby Yorumla
HaymatlosAşk Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 61% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 304 cevap paylaştı. Eşle bakalım :)) 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eşle ama kız olsun bu şart dir 😅 0 0 Yorumla
NeclaTekinAydınoğlu Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl ben eşleyeyim kendimi: @zeusunoğlusu 0 9 Yorumla zeusunoğlusu 1 yıl Çok güzel yemek yaparım😎. Ne ister hanımefendi😌 Yorumla NeclaTekinAydınoğlu 1 yıl makarna mı başka bir şey mi? Yorumla zeusunoğlusu 1 yıl Meyhane pilavı ( bol soğan domates hafif acılı), karnıyarık, cacık ya da başka ne istersen. Sen be yapıyorsun peki Yorumla NeclaTekinAydınoğlu 1 yıl misket köfteli nohut yemeği, pirinç pilavı, salata, uygun mudur? tatlı da ister misiniz? Yorumla zeusunoğlusu 1 yıl Enginar olmadığı sürece her şeyi yerim Yorumla NeclaTekinAydınoğlu 1 yıl trileçe yapayım sana Yorumla zeusunoğlusu 1 yıl Ben gelirken alırım Yorumla NeclaTekinAydınoğlu 1 yıl ay çuk iyisin Allah razı olsun hadi kalk gidiyoruz soğudu yemekler 🤪🚀🧿 Yorumla zeusunoğlusu 1 yıl 🛸🛸 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı. Buyur 1 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 637 cevap paylaştı. Eşleştir 1 0 Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evveettt 1 9 Yorumla Cehennet_26 1 yıl Ya beeeeen 🙈 çok iyimdir mutfakta 🤗 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Ya sabır yaaaaaa sabirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Yorumla Cehennet_26 1 yıl Banada banadaaaaaaaaaa 🙄 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Bence bana gerekiyor cidden bak nedir elinden çektiğim Yorumla Cehennet_26 1 yıl Neler çektim neler cânân elinden ☺Mutfakta iyiyim dedim bir şey demedim ki bu sinir neden 😊 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Bak ben sinirli biriyim gelme üstüme Yorumla Cehennet_26 1 yıl 🙄 tamam anlaşalım sana sağlam bir tava alayım, sinirini onunla benden çıkar sonra barışalım 🙈Sinirlenmenizi gerektirecek bir şey yok ki hanımefendi 🤷♂️ Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl 🙄 Yorumla Cehennet_26 1 yıl Döküm olanlar var ya ☺ Bam bam bam çözer işini bence 😅Şiddete meğilli birisi olduğunuzu hiç düşünmüyorum bu arada 😊 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 986 cevap paylaştı. Eşle yavrum 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,3b cevap paylaştı. Olur.. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. güzel olur 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Olur eşleştir 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 514 cevap paylaştı. eşleştir evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Hemen
@Mavis7
Ne isterseniz yapıverem hemen🤣
Sen değil o yapacak gıı
Haa anladım ahsjsnw neyse ben de yardım ediyim🤣
Beni, Akdeniz usulü, Ispanak yatağında kırmızı şarap ile marine edilmiş kuzu pirzola yapabilecek biriyle eşle lütfen.
Sen yapacaksın ki djshs
Haydaaa, başlıkta size diyor. Bileydim böyle olacağını basit bir şey söylerdim. :D
@Sosyetic_SheqiiL
Mümkünse kız olsun. Erkeklerden bi halt olmaz yemek de yapılmaz.
@MasalliaPolatova
Teşekkürler ❤️
Eşleme sorusuna gelmem ama bir çılgınlık yapıp geldim
Ben sorduğum için geldin dimi 🥹🌸
Hani kırmızı güller 😒 bu arada bu etikete taşınmıyor reklamlı ıvır zıvır
Ağlarım hee 🥹🌹🌹
Sen ağlama dayanamam 🥺
Ağlama göz bebeğim sana kıyamam
Al işte uyuyana kadar bunu söylerim içimden asjsj
Ben de sjsjs
@MadagaskarAslanı
Lütfen düzgün birini eşle eğer düzgün biri gelmezse günah benden gitti tavayı kafasına geçiririm.
Ben bana yaparım yapamazsam sipariş veririm yemek yapsın diye aradığımız eşi burada denk getirecek değilim :D
Oo yemek konusunda iddialiyim, 3 sene önce spor yapmaya basladigimdan beri, yemegimide kendim yapiyorum ve her yiyen kisi çok beğeniyor. Eşleyebilirseniz, kalbi güzel birisi olsun lütfen 🙂
Erko olmasın benimkisi lütfen jdjdmdm
@Wineandorange
Kendim gibi bi erko düşmanı bulduğum için mutluyum 🤣🌸
😂😂🙏❤️
Tabi ama kürdün düzgün biriyle eşle jdkdmd
*lütfen
@BirGaripGörünmezAdam
Teşekkür ederim 🙏
Ben mi yapayım. Siz mi yaparsınız?
Neyi?
:) yemegi
Benim gibi chef ile eşleştir 😂
@AlmanPrens
hayır istemiyorum, sende kalsın😁
Niye geliyorsun soruma öyleyse
sorunuza cevap vermek için
Eşle bakalım yapayım bi sac kavurma ona
Soruyu KS hakkındaya taşı ya 🥹
Ama ben mod değilim ki 🙄
Sırtımda mı taşıyım olur senin için denerim 🙄
Yaa ben seni mod sandım djsjs
Hayali bile güzeldi 😂😂
Seni yapalım mod yarın gel başla
Tamam olur ücret ne kadar 🙄
@StoneeCold
Uuuv olurr
Yemeği yapmaya başla sen sjdjs
O yapsın ben çay yapayım sjsj
Hayır erkek aslan yapacak bugün o sana çay yapar
O niyemis benim alnında çaycı yazıyp
Sac kavurma yapayım yazmışsın belgeli kanıtlı ayran alır gelirim ayran içip ayrı düşeriz 🤺
Akşam için dedim onu bu saatte sac kavurma yaparsam sabaha bizi vinçle kaldırırlar xd
Sen kek yap ben çay yapıyım?
Hemen kötü düşünceler canıma kastı var sonhayalbükücü
Tamam sana 2 kilo sac kavurma yapıcam yiceksin hepsini 😬
Yap ben sağa sola dağıtırım hayrına
@StoneeCold ya beraber yiyeceksiniz 🥹🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kedilere dağıtcak biliyorum onuu
Yiyeceğimi yerim gerisini dağıtırım 2 kilo nedir kıtlıktan çıkmış 😡
Ben herkesi kendim gibi sanıyorum 🙄
3 hamburger,4-5 lahmacun double iskender gömebiliyorum yine denk olmaz
Ben de onları yemiyorum naaaber
Sac kavurmanda saç çıkar inşşşş
İnşallah hamburger lahmacun yerken aniden gözünün önünde biri kusar 😋
İğrenmem kiiiiiiğ
youtube.com/shorts/obuyR5xodco?si=1F2Io_NNehakAWrO
Yemek yicektik şuna döndük iki dakikada haha
Ben de zehir atıyorum püüğğğ
2000 lira bırak 2000 lira kavurma parası
Kedileri kaçırır fidye isterim satarım haaaa kedicikleri
Vallahi polisi ararun
Müge’ye çıkarım bak 😡
Ben de Esra Erola çıkarım 🙄
Kedinle küs müsün ki çıkacaksın
Yok evlendirmeye programı değil miydi o talip aramaya çıkcam
Ah tabiki merakla bekliyorum.
@Subayyyy51
By @Subayyyy51 ne yemek pisireceksiniz
Ne sevip sevmedigi soyle ona göre menü planliyim
@Subayyyy51 elinden ne yemek gelir
Çoğu şeyi yaparim
@Subayyyy51 yalabildigin en güzel yemeği yap. Yumuşak olsun.
Sarma mercimek çorbası salata puding iyimi
@Subayyyy51 olur iyi. ellerine saglik
Afiyet olsun hanımefendi
Tesekkurker
Evet kim bana yemek yapıyor? Porsiyonu bol tutsun 😄
Tabiki buyrun 🙋 umarım kafa dengi birisi denk gelir 🤣
Yemek yiyip evlere dağılacak biriyle eşlersen olur 😂
Hemen 👩🍳
@XG10AV
Ben yiyici taraftayim
Olur şimdiden teşekkürler
Eveet
@Figmud_Sreud
Yanlış yazdım jehsjsj @FigmudSreud
Eşle bakalım
@Uyanannn_Güzel
Olur
@Boavistaa
Gönder gelsin 😅
@Delilive33
Haaaa
@Delilive33 heee shshs
Eyvahlar olsun ☕
Niye aaaa
i can fix that.
how can you fix it?
Maybe a coffie, maybe little love.
It might be coffee but I don't think it's love. Sorry
Then im going to the freedom march. Coffiiee in my hand, memories in my mind and blues in my ears. Thank u see u soon.
See you leater goodby
Olur hadi bakalım
@kıvırcıkk777 kaldırır mısın?
Eşle bakalım :))
Eşle ama kız olsun bu şart dir 😅
Kendi yemeğimi kendim yaparım
ben eşleyeyim kendimi: @zeusunoğlusu
Çok güzel yemek yaparım😎. Ne ister hanımefendi😌
makarna mı başka bir şey mi?
Meyhane pilavı ( bol soğan domates hafif acılı), karnıyarık, cacık ya da başka ne istersen. Sen be yapıyorsun peki
misket köfteli nohut yemeği, pirinç pilavı, salata, uygun mudur? tatlı da ister misiniz?
Enginar olmadığı sürece her şeyi yerim
trileçe yapayım sana
Ben gelirken alırım
ay çuk iyisin Allah razı olsun hadi kalk gidiyoruz soğudu yemekler 🤪🚀🧿
🛸🛸
Evet isterim kiz
Olurr
Olur
Olur
Buyur
Oluur
Eşleştir
Olur
Evveettt
Ya beeeeen 🙈 çok iyimdir mutfakta 🤗
Ya sabır yaaaaaa sabirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Banada banadaaaaaaaaaa 🙄
Bence bana gerekiyor cidden bak nedir elinden çektiğim
Neler çektim neler cânân elinden ☺
Mutfakta iyiyim dedim bir şey demedim ki bu sinir neden 😊
Bak ben sinirli biriyim gelme üstüme
🙄 tamam anlaşalım sana sağlam bir tava alayım, sinirini onunla benden çıkar sonra barışalım 🙈
Sinirlenmenizi gerektirecek bir şey yok ki hanımefendi 🤷♂️
🙄
Döküm olanlar var ya ☺
Bam bam bam çözer işini bence 😅
Şiddete meğilli birisi olduğunuzu hiç düşünmüyorum bu arada 😊
Olur 😂
Olur
Tek istiyorum
Hemen
Eşle yavrum
Olur
İsterim