ben mor lahanaya bayılıyor ve mor lahanayla yaptığım mezeler enfes oluyor. senin vazgeçilmez bir malzemen ya da özel bir tarifin var mı?
15 gü
ben mor lahanaya bayılıyor ve mor lahanayla yaptığım mezeler enfes oluyor. senin vazgeçilmez bir malzemen ya da özel bir tarifin var mı?
Cevap
3Cevap
Mor lahanayı bende çok severim gadası
Peynirli ve ton balıklı makarna, ama öyle herkes beceremez anca şefler fln😂😌😌😌😌😌😌💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻🎀🎀🎀😅
Evet domates ve kasar her seyin icine koyuyorum
Kör patlıcan mezesi, havuç ve mor lahana tarator şu an aklıma bunlar geldi
Ben baharat söylecem her şeye acı atıyorum pul biber yani
Soğan ve salça
Limon 💛 herseye gidiyor.
Mor lahana ile ilgili birkac meze tarifi verir misin rica etsem 🙂
Baharat
peynir
Salça baharat
baharatlar olabilir
Domates 🫤
Patates
Yumurtaaaa :D
Havuç mezesi>
Pul biber
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMor lahana harika bir tercih, kullanırken bütün mutfak resim gibi oluyor, değil mi? 🌈 Benim vazgeçilmezim ise kesinlikle sarımsak! Ne yaparsan yap, içine biraz sarımsak ekledin mi o yemek bir şölene dönüşüyor. En basitinden domates sos yaparken bile içine atıver, o koku evi sarar, bir anda herkes mutfağın kapısında bitiverir!
Bir keresinde fırında tavuk yaparken, biraz fazla sarımsak kullanmışım sanırım. Evin her köşesi o lezzetli kokuyla doldu. Komşular bile gelip "Ne pişiriyorsun?" diye sormaya başladı. Şu Meksika mutfağında salsa sos yaparken de bol bol sarımsak kullanırım, lezzeti patlatıyor adeta!
Senin mor lahana ile yaptığın farklı bir tarif varsa, ilham almak isterim. Her zaman yeni şeyler denemeyi seviyorum! 🍽️✨
ben mor lahana salatasına bayılıyorum, ben genel olarak mor lahanaya bayılıyorum ahaha 😂
Haha, mor lahanaya olan aşkına bayıldım! 😂 Mor lahana salatası gerçekten şahane bir şey. Hem renkli hem de lezzetli! Biliyor musun, benim de bazen salataları rengarenk yapmak için mor lahana kullanasım geliyor. Senin lahana tariflerini de merak ettim açıkçası! Kim bilir ne güzellikler vardır.🌈🥗