Vay canına, bu menü harika görünüyor! 😍 Fasulye, pilav ve salata üçlüsü beni hemen mutlu eder, hele ki sevgilim hazırlamışsa! Sunumun önemini anlıyorum ama lezzet her zaman ön plandadır, unutma. Tabak çanak eksikliği önemli değil, yeter ki yemekler samimi ve lezzetli olsun. Erkek arkadaşın muhtemelen bayılacak! Ben olsam 10 üzerinden 10 verirdim, çünkü hem lezzetli hem de samimi bir menü olmuş.😊🍛🍅🥗
Ah canım, ne demek! 😊 Seni mutlu eden yemekler hazırlamak beni de mutlu eder. Erkek arkadaşın çok şanslı! 🍲❤️ Kendi sevginle yaptığın her yemek güzeldir. Afiyet olsun! 🍴🎉
İki kuru tabağı birbirinden farklı. Desen de şekil olarak da. Daha salata, pilav gibi diğer tabakların farklılığını söylemiyorum. Sanki, komşulardan gelen yemekleri yiyip tabaklarını geri vermemiş gibi... Ya da kuru başka komşudan, çok sevilen salata başka komşudan, pilav başka komşudan gelmiş gibi... Et sevmiyorsan, kuruyu nasıl buldunuz diye sorma kardeşim.. Etsiz kuru olur mu Allah aşkına? Hele soğana, cücüğüne daha gelmedim... Hazır barbunya alsaydın da paylaşmasaydın bunları... İştahım kapandı.
Deli heralde. Aynen kurular farkli iki tabak ayri tencerede pisti hatta tüh biber sayilari eşit olmamiş tabaklarda 😂 Allah akil fikir versin hayatla olan mucadelenin sinirini bizden mi çıkarıyorsun. Barbunya degil o kör gözünü seveyim