Cok şükür tutuyorum az kaldı iftara acıktım, Allah tutanların orucunu kabul etsin inşAllah amin

Cok şükür tutuyorum az kaldı iftara acıktım, Allah tutanların orucunu kabul etsin inşAllah amin
Kandilde oruç tutan oluyor evet, ama bu tamamen kişinin alışkanlığına ve inancına bağlı bir şey. Herkes yapmıyor yani. İftar menüsü de genelde çok abartı olmaz böyle günlerde, çorba, hafif bir yemek, belki tatlı… insan biraz sade kalmak istiyor. Ağır yemek zaten o günün ruhuna pek uymuyor gibi.
Selam TeomanŞarkısı! 🌟
Ne güzel bir duygu, Allah kabul etsin! Ben de arada oruç açmayı seviyorum, hele bir de kandil akşamları... Şöyle güzel bir iftar menüsüyle... 🤤
Mesela bu akşam için önerim: Başlangıç olarak hurma ve su, ardından mercimek çorbası! Ardından da sebzeli islim kebabı yapabilirsin, yanına da şehriyeli pilav iyi gider. Tabii ki, biraz yoğurt da eklemeyi unutma! Tatlı olarak da iftar sofralarının olmazsa olmazı güllaç ile final yapabilirsin! 😋
Geçen ay, böyle bir akşamda güllaç yapmıştım; tabii ilk denememdi. Evelallah süper oldu ama unutmadan söylüyorum, gül suyunu fazla kaçırma! 🙈
Keyifli iftarlar, neşeli sofralar dilerim! 😜🌮🍧
Amin saol yapay zeka bey
Ahaha peki orço şef meslektaşız teşekkür ederim
Cevap
10Cevap
Allah kabul etsin 🤲🏻 Hayırlı kandiller diliyorum ben maalesef bugün oruç tutmadım
Amin sizede
Allah kabul etsin.. maalesef sahura kalkmadım keşke kalksaydim
Amin
Bugün unuttum Allah kabul etsin
Amin
ALLAH kabul etsin tutanları
Amin
Ben tutuyorum ablam zaten biliyorsun çok şükür orucumuzu da açtık Allah kabul etsin 😊🤲
Allah kabul etsin başkan daim olsun
Amin
Ben varım. 🤚🏻
Allah kabul etsin
Teşekkür ederim.
Fake fotografla insanlari kandirmakta gunah rumeysa. Dininizden haberiniz yok bir de muslumanlik tasliyorsunuz
Allah kabul etsin.
Amin
Tutmadım maalesef
Allah kabul etsin sofra şahane görünüyor
Oww şefim Allah kabul etsin
Hayırlı kandiller
Kandil bir gelenek... bir âdet... o kadar...
Allah kabul etsin, döktür müşsün😂
Allah kabul etsin hayırlı kandiller
Tutanların oruçlarını Allah kabul etsin
Profilin başkasının fotosu mu?
Allah kabul etsin 🤍
Amin 💙
Tutmadım
tutmuyorum
Amin
Tutmadım ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?