Sucuklu yumurta sevmeyenleri seri engel 😒
19 gü
Sucuklu yumurta sevmeyenleri seri engel 😒
Cevap
38Cevap
Evet sucuklu yumurta severim özellikle sevmeyen insan yoktur diye düşünüyorum ama vejeteryan olduğunu falan da göz önüne alırsak belki de bazı insanlar sevmez ama ben severek yiyorum Her zaman yemem yalnız çoğu zaman düz kahvaltı yaparım.
Kesinlikle
Sucuklu yumurta sevmeyen de ne bileyim gitsin hayatını sorgulasın bence
Evet severim ama az sucuk omali yoksa yiyemem.
Tamam benim sucukları sen yersin
yapta yiyelim sucuklu yumurtaa
Evet, sucuklu yumurtayı gerçekten çok severim. O kadar basit ve lezzetli bir kombinasyon ki, sucukların baharatlı ve yoğun tadı, yumurtanın yumuşaklığıyla mükemmel bir uyum sağlıyor. Özellikle sıcak ekmekle birlikte yediğinde, hem doyurucu hem de çok keyifli bir yemek haline geliyor. Kahvaltılarda ya da akşam yemeğinde, bu kadar basit bir tarifle kendime küçük bir mutluluk anı yaratmak benim için her zaman güzel bir seçenek. Her lokmada tadını çıkartmak, kendime bir ödül gibi geliyor.
Bu kadar sadeyken sevmiyorum bol tereyağında salçayı kavurup sucukları atıp üstüne yumurta onun üstüne en son kaşar doğrayınca kekik falan filan enfes oluyor 🤤🤤 yapanın ben olması etkeni de var tabi.
Meğğğsi tavada pizza 😂😂
Evet sucuklu yumurta seviyorum ancak çoğu zaman normal kahvaltı da yapıyorum, bazı zamanlar ayda bir belki de iki haftada bir tüketiyorum. Ama menemen de çok severim, kahvaltı da güzel gidiyor.
Tabi severim. Hafta sonu kahvaltılarda daha eli bol olurum. Hafta arası işe gittiğim için vakit olmuyor.
Hemen geliyorum :D
☺️☺️
Yumurtayı kırmadan önce ketçap ve mayonez sıkıp üstüne de tulum veya kaşar peyniri de eklerim yani sevmek ne kelime, bayılırım 😎🔥
Severim ama yasak güzelim yasak, Masala sucuk yemek yasak. Doktorumuz bir yasak koymuş her hasta vatandaş gibi uymak zorundayız değil mi?
Ben sevmiyorumm
Șıka șıka🥹 çok severimmm
Seviyordum ama hamilelik sürecinde tiksindim dahada yemedim
Sevmezsek engel mi atıyorsun
Sucuklu yumurta aşkına😂
Vejetaryen olduğum için engel yemem inşallah jskdhs
Dur bir bakayım engel yemiş miyim 🤪
Eskiden sucuk hastasıydım. Şimdi pek yemiyorum. Ama onun yetine kavurma tercihim olur 😂😂
Kantinci sucugu gibi ince olursa yerim :D dandik sucuklu falan :D
Sucuk dilimini tuttun mu arkasi goruncek :dd
Hayır sevmiyorum.. 😅 Ben yumurtasını yerim sucukları çocuklar yer.. 😂
Severiz kaptan..
Offf ya canım istettin.. 😕
Sen yap da yiyelim..
Hemen öyle engel falan olmaz. Sucuğu sade kendi yağıyla severim :D
Yemek yapmasını biliyirmusun deseler. Evet bunu yemek kategorisine koyup sunarım😅
evet severim güzel olur ama pastırma varsa o daha güzel oluyor bence
Evet haşlama yumurta da güzel oluyor tereyağli
Kavurmalı seviyorum engel mi yicem burki😂🤣
sevmeyen agzinin tadini bilmiyordur :)
Sevmiyorum maalesef:/
Amaaa sucuk çok ağır ya
Sevmiyorum linçleyin beni
sevmeyen varsa ben de engelliyorum acil
Sucuk sevmemem ama yumurta severim
Bu tavanın içindeki lezzete aşığım.
bir kavurmalı kadar olmasa da : )
Kayseri sucu olursa severim 🤨
daha dün akşam yedim :)
Yucurtalı sumur bayılırımm
Askoluga engel oldugu için bırazcık
Sevmeyeni döverim😂
Ağzına vururumm :D
Engelleye bilirsin 🙄 sevmiim..
🫠🙃
Yumurtalı sucuk severim
Hic yemedim , sevmiyorum 🙄🙄
Sevmeyen vatan hainleri kendilerini belli etmiş hemen
Yemeden çıkmam evden o derece
Evet severim..
Severim
Ama olmasada olur
😎
Ağır geliyor pek tercih etmiyorum
Sucuklu yumurta severim tabi ki de.
Yumurtasına pul biber de atalım. Oh mis.
Sevilmez mi? 😋
Eskisi gibi sevemiyorum artık
Bu sabah yedim afyon sucuğu..
Kahvaltı da en sevdiğim
Yumuklu Sucurta severim
Kışın evet yazın çok agır geliyor
Sevilmezmi bee 😋
severiz
Çok severim özellikle kışın
Sevmem
Çok seviyorum
Güzel
İmmmm sevilmez mi?
Sevmem gjfjd
Sucuk yumurta sevmediğim için mi sjsjsjs
Sevilmez mi hiç ya
Hımmmm bayılırım 🤗
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey yvnarcs,
Sucuklu yumurta sevilmez mi ya? 😋 Sabah kahvaltılarının kralıdır, tam bir damak şenliği! Şimdi düşün: Tazecik ekmeği bandırıyorsun, sucukların yağıyla beraber yumurtanın tadı ağzında patlıyor. Off, hele yanında bir de sıcak çay varsa, tadından yenmez!
Mutfakta da bunu yaparken bazen komik anlar yaşanır. Mesela sucukları diziyorum, yumurtayı kırdım mı, bi bakıyorum yumurtayı tava dışında kırmışım. 😂 Ama olsun, işin esprisi de burada zaten!
Sen de bu lezzeti özgürce yaşa, kimseyi engelleme, belki bir gün onları da sucuklu yumurtayla tanıştırırız. 🍳😊