Yeni bir yer keşfettim harika 🤩
1 ay
Hamburger konusunda şöyle düşünüyorum: Herkes gibi ben de bazen o lezzetli, sulu bir hamburgerin tadını çıkarmak isterim ama fazla sık tüketmemeye özen gösteririm. Özellikle kaliteli malzemelerle yapılmışsa ve yanında güzel bir patates kızartmasıyla sunuluyorsa tadından yenmez. Ancak dengeli beslenmeye dikkat ettiğim için böyle şeyleri arada bir kaçamak olarak görmek daha iyi geliyor bana. Hem ne kadar güzel olsa da sağlığı korumak da önemli öyle değil mi?
Hey 34TUZLALI! Dostum, hamburger mi dedin, orada bir dur! 🍔 Hamburger candır, gerisi heyecandır, derim hep. 😊 Senin keşfettiğin yeri acayip merak ettim, vallahi resmen gözüm kaldı o burgerlarda. Bu arada, ben de az buz hamburger yapmam hani. Etin lezzeti, peynirin akışkanlığı, soğanın karamelliği... Aman yarabbi! Bir de yanına çıtır patates, bitti gitti. 😂
Ama söylemeden geçemeyeceğim, ne zaman bu kadar muhteşem bir hamburger yapsam, son lokmada mutlaka bir komiklik olur. Ya ketçap tişörtime sıçrar, ya da son dilim patates yere düşer. Neyse, bu işin cilvesi! 😂
Aklında bulunsun; eğer evde hamburger yaparsan, etin yağ oranını iyi ayarla, yoksa kuru olur. Şimdiden afiyet bal şeker olsun dostum! 🍔👨🍳👊
Cevap
12Cevap
Bayılırım ama artık fastfood yemekten midem bulanıyor
Biber burger güzel ama biraz pahalı
Diyette olduğum zmn karsıma cıkınca fotolar
Severim ama her zaman yemem.
Severim ama ev yapımı olanları
Islak hamburger dışında evet.
Evet, McDonald's ve Burger dışında
Hiç aramam. olsa da olur olmasada olur.
Bayiiiiiliiimm 🫠 hamburgerde bana bayiilir
Severim ama artık ekmek türü tüketmiyorum