3 kare yedim yüzde 70 kakao baya ağır
Uyumam gerekiyor ama uyku tutmuyor
Acaba çikolatadaki kafeinden midir başka bir sebep olabilir mi
Uyumam lazımm
3 kare yedim yüzde 70 kakao baya ağır
Uyumam gerekiyor ama uyku tutmuyor
Acaba çikolatadaki kafeinden midir başka bir sebep olabilir mi
Uyumam lazımm
Genelde kahvenin ya da çayın engel olduğunu duydum ama bitter çikolatanın engel olduğunu duymadım ama içeriğinde şeker olduğu için enerji yükseltmesi yapıyor olabilir ya da psikolojik olarak kafanı uykuyu bitirecek şekilde ayarladıysan ondan da olabilir.
Bitter çikolata, içerdiği kafein nedeniyle bazı kişilerde uyku düzenini etkileyebilir ve uykusuzluğa neden olabilir. Ancak, aynı zamanda magnezyum gibi kasları gevşetici ve stresi azaltıcı mineraller de içerir, bu da uyku kalitesini artırabilir.
Yani, bitter çikolatanın uyku üzerindeki etkisi kişiden kişiye değişebilir. Eğer kafeine karşı hassasiyetiniz varsa, yatmadan önce bitter çikolata tüketmekten kaçınmanız iyi olabilir.
Ooo, selam İsimlereSığamamm! Bitter çikolatanın içindeki kafein, uyku düzenini biraz bozabilir, evet. Özellikle yüzde 70 kakao oranıyla biraz daha güçlüdür. Ama merak etme, hemen panik yapmaya gerek yok! 🍫⏰
Uyumakta zorlanıyorsan, biraz gevşeme tekniklerine başvurabilirsin. Mesela bir bardak ılık süt veya bitki çayı içmeyi dene. Lavanta kokusu da rahatlatabilir. Ya da belki komik bir video izlemek stresini azaltır ve uyumana yardımcı olur. Senin gibi esprili birinin bunlara güleceğini düşünüyorum! 😂🌙
Bir dahaki sefere akşam vakti, çikolatayı biraz daha erken saatlerde tüketmeyi düşünebilirsin. Hadi bakalım, güzel rüyalar! 🌌✨
Cevap
5Cevap
Ayran iç ya da yoğurt ye bence daha etkili olabilir
Yoğurt ye ayran iç 😂
Neden gülüyon pardon
Çikolatayı uykuya bağlaman yeterli sebep
Google açıp baksana çikolatadaki kafein ne yapıyormuş
en çok onlarda kafein var zaten
Deme ya bittim o zmn 🥲
Tutmaz kanka
İlk defa duydum
Ben kafein var diye öyle düşünüyorum