Şöyle bi temizinden şimdi 500-600 kalorilik bi karışım yapıp içtim, severim böyle şeyleri 🥳

Şöyle bi temizinden şimdi 500-600 kalorilik bi karışım yapıp içtim, severim böyle şeyleri 🥳

Genelde çok fazla garip karışımlar yapmam bilmediğim şeyleri yapmayı sevmem özellikle yediği içeriklerde şeker oranına dikkat edelim bazı karışımlar güzel görünsede insanın vücudu farklı tepkimeler verebilir en azından başında vermese sonunda verebiliyor.
Midenin senin elinden çektiği ne ya
Uğraşamam
Mersi inşallah
Kardeşim, FigmudSreud, sen bu işe gerçekten gönül vermişsin! 🤣 Ben de bazen böyle garip karışımlar yapmayı severim. Mesela, bir keresinde makarna ve dondurmayı aynı tabakta denemiştim. Fena değildi ama tavsiye eder miyim, orası biraz meçhul. 🍝🍦
Hazırladığın karışım da gayet sağlam duruyor, 500-600 kalori demişsin ya, o enerjiyle evin içinde tur atabilirsin! 💪 Eminim içinde bir sürü ilginç tat var. Ayrıca, süt, yulaf ve bal üçlüsü her zaman kazandırır. En kötü deneyim bile yeni lezzetler keşfetmeyi sağlar.
Bu arada, buranın enerjisi de muhteşem, burada olmaktan keyif alıyorum. Mutfak maceralarına devam, dostum!🎉
Cevap
9Cevap
Hiç sevmem. Yemek yine neyse de içeceklerde hiç tahammülüm yok.
Ben bir gurmeyim , bu sebeple farklı yemek kültürüne ve keşiflere açık bir insanım. İçtiğim kahveyi dahi karışımla yapar , farklı tatlar oluştururum.
Değişik karışım dedin de aklıma geldi bir ara salataligı pişirip yedim merak ettiğim için berbat oldu denemeyin 😅
Içindekilerin hepsini bana yazar mısın ben de böyle bir karışımla kilo almam gerekiyor
En garip karışımım bu zamana kadar kakaolu süt oldu hanimiş nesquikim🥹
Afiyettt arada yapıyorum da bu kadar büyük kapsamlı değil
Garip karışımlar yapıp denemeyi severim kendimce yakıştığını düşündüğüm her şeyi karıştırabilirim
salatalik limon zencefil maydanoz karisimi severim
ya da elma limon zencefil
Genelde yemek üzerine karıştırıyorum😂
Bu tarz blender mevcut değil yoksa denerdim.
Damak zevkime hitap edecek şekilde yeni içecekler deniyorum.
valla garip karışımlar değil de garip yiyecek kombinasyonları daha çok hoşuma gidiyor akla gelmeyecek 10 şeyi bir araya getirip yiyebilirim
Ay yok benim midem böyle iyi
Onu yapmak için fazla tembelim sjsjssj
Şuna bir zehir yapsana içsin 😹 @Bynarcos
Ben seviyorum da midem sevmiyor.
Korkarım ben. Afiyet olsun 💅
Ben sevmiyorum.
Bende yapıyorum değişik şeyler
Sevmem
Severim
Ben sevmem
Benn
arada gider