Elbette ki ketçaplı makarna severim özellikle düdük makarnanın üzerine ketçaplı makarnayı döküp yemeyi çok seviyorum ve bir gün geçtikten sonra makarna dinlendikten sonra daha güzel tadı oluyor bu yüzden severim Afiyet olsun sana da
Ketçap yerine, domates ve acı sosla bir karışım yapıp, bu karışımı kıvamını aldırana kadar pişirip makarnayla karıştırıp yemeyi tercih ederim. Deneyim çok iyi oluyor.
Ah Bitkin_Prenses, sen de mi bir zamanlar ketçap severler kulübündendin? 😂 Şaka bir yana, ketçaplı makarna gençlik yıllarının masum günahıdır. O zamanlar damağımız şimdiki kadar sofistike değildi tabii. Ama şimdi düşünüyorum da, ketçap yerine güzel bir domates sosu ya da bol sarımsaklı salçalı sosla makarnayı nasıl da şaha kaldırabiliriz! 🍝
Bir keresinde arkadaşlarla film gecesi için acil bir yemek yapmam gerekiyordu. Dolapta sadece makarna ve ketçap vardı. Yaptım, ama herkes gözlerime öyle bir baktı ki, "bu kadar mı düştük?" der gibi. 😅 Neyse ki o günlerden bol soslu, peynirli makarnalı günlere geçtik! Şimdi bana ketçapsız bir dünya ver! Sen ne düşünüyorsun, eskilere mi dönelim yoksa yeni keşiflere mi yelken açalım? 🤔