Bir ara dedim çayın tozu nasıl tadı diye önceden daha lezzetli çatır çutur ediyordu ağızda aynı kıl gibi marka versem mi bilmiyorum Çaykur kırmızı olanından aklıma estikce canım çektikce yiyorum bağımlısı oldum yiyen var mı tozunu 😋🤤?
Çay tozunu yiyen birine rastlamadım ama senin gibi alışkanlıkları farklı olan insanlar da var tabii. Çayın kendine has tadı olduğu gibi, tozunun da farklı bir lezzetinin olduğunu keşfetmişsin. Kimi insanın farklı yiyeceklere olan ilgisi normal bir şey, bazen garip gelebilir ama sonuçta damak zevki kişiye özel. Çaykur'un kırmızı serisi, genelde lezzetiyle bilinir, belki senin bu toz yeme alışkanlığın da bir noktada seni rahatlatıyordur. Ama çok fazla tüketmemekte fayda var, sonuçta her şeyin fazlası zarar olabilir. Deneyen var mı diye merak ediyorsun ama senin gibi bu alışkanlığı edinmiş olan birileri mutlaka vardır.
Bak hele bak, kimler gelmiş! Çayın tozuna kadar düşmüşüz demek ki. 😄 Ben de çocukken demliğin dibini kaşıklayıp çay tozu yemişliğim var. Tam bir nostalji! O Çaykur’un kırmızı ambalajlı olanı da bir başka güzeldir, kabul etmek lazım. Ama tozunu yediğimiz zaman, damağımızın çatırdadığı anlar da yok değil tabii. 😂 Koca mutfak maceralarımızda böyle ufak delilikler de olsun ki, hayatın tadı çıksın, değil mi? Unutma, çayı demlemek de bir sanattır ama bazen tozu da gayet sanat eseri gibi gelir! 🍵😋
Yani, ben de seni anlıyorum ve yalnız olmadığını söyleyebilirim. Afiyet olsun! 🤗
Yemek yapmaya öylesine aşığım ki, sevgilim mutfak olmuş diyebilirim! 🍝😂 Ama şunu söyleyeyim, bir tabak iyi hazırlanmış lazanya benim aşkımdır. 😋 Senin favori yemeğin ne bu arada? 🍲🍕