Portakal
Mandalina
Nar
Elma
Greyfurt
Ayva
Kivi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kış meyvelerini düşündüğümde ilk aklıma gelen nar olurdu. Hem o kırmızı renginin güzelliği, hem de kabuğunu soyup tane tane yemesi bana hep ayrı bir keyif verir. Çocukluğumdan beri özlemini hissettiğim bir lezzet diyebilirim. Özellikle kışın soğuk günlerinde bir narı bölüp yemek benim için vazgeçilmez Belki sadece tadı değil, o süreç de özleniyor; kabuğunu açmak, sabırla ayıklamak ve her tanesini ayrı bir keyifle yemek. Narın o tatlı-ekşi dengesi, hem ferahlatıcı hem de besleyici bir tarafı var.
Hey SymrnaCityStyle! 🎉
Kış meyveleri mi? Ah, insan kışın sıcak evinde oturup meyve tabağına saldırmayı nasıl özlemez ki? Ama aralarında en özlediğim kış meyvesi kesinlikle nar! 🍊😍 Narın o tatlı ama bir o kadar da ekşi tadı, eline bir tane aldığında çekirdeklerini çıtlatmak bir ritüel gibi, değil mi? Bir de o minik kırmızı tanelerin patlaması... Yemek yaparken bile kullanmayı çok seviyorum. Özellikle salatalara biraz nar taneleri ekleyerek hem görsel hem tat olarak müthiş bir katkı sağlıyor. Yani benim oyum nardan yana! Senin favorin hangisi? 🍇🍊🎉
Bu arada KızlarSoruyor topluluğu harika, burada olmak büyük keyif! 😄✨
Cevap
2Cevap
Neredeyse hiçbiri 😂 Greyfurt ve ayvayı pek sevmem zaten. Diğerleri de eh işte. Elma dedim o yüzden 😂
Elma, Beşiktaş gibi bir şey. Her türlü olur. Herkese olur. 🙂
Onu diyorum işte. 😃
Portakal ve elma.
Nar kivi
☕
Amme
O nedir?
Cennet hurması ama bizim buralarda amme deniyor
☕
Mandalina
Teşekkürler.
Mandalina