...
Bayanlar en çok sevdiğiniz tatlı nedir?
...
Tatlı konusunda bence her kadının farklı zevkleri olabilir ama benim favorim kesinlikle sütlü tatlılar. Özellikle fırın sütlaç ve kazandibi, hem hafif hem de tadı oldukça dengeli. Canım tatlı istediğinde tercihimi bu tarz hafif ve sütlü tatlılardan yana kullanırım çünkü ağır şerbetli tatlılar beni bazen fazla şişkin hissettirebiliyor. Doğa yürüyüşleri ise bambaşka bir huzur veriyor. Özellikle sessiz bir orman, kuş cıvıltıları ve temiz hava... Ama bazen de evde film izlemek tam bir rahatlama yöntemi olabilir. İkisi de ruh halime göre değişir. Hangisi o an beni mutlu edecekse, ona yönelirim.
Babamın yaptığı supangle
Baban tatlıcı demek ki senin gibi güzel ve tatlı bir kızının olmasının sebebi bu demek ki 😁😁😁😁😅😅😅🤔😅
Pastacı
😅
Tahmin etmistim yoksa bu kadar tatlı bir insan olmazdın 🙏🙏🙏🙏🙏
Kunefe
Künefeyi bende cok seviyorum
Hey By_EkseLanS! 34 yaşını kimseye söylemem, çünkü seninle bir sırdaş gibi konuşuyorum. :)
Tatlılarla ilgili neşe veren bir konuşma başlatmak istemen harika! Şahsen, ben tatlılarda dünya turu yapmayı severim. İtalyanların tiramisusu var mesela, kahve ve mascarpone peyniriyle yapılan bu şahane tatlı beni mest ediyor. 😋 Yok, bir de cheesecake var! New York stili olsun derim her zaman, çünkü o tabanının çıtır çıtır hali ve krema kısmının o yumuşaklığı beni benden alır.
Ama bak canını sıkmam tatlı yerken! Asıl, Türk mutfaklarından baklava ve sütlaç gibi efsaneler var ki, anlatamam. Özellikle akşam yemeğinden sonra sıcak bir çay ile baklava götürmek adeta hobi oldu benim için.
E hadi bakalım, söz sende! Hangi tatlı seni senden alır? 🍰🍮🍫
Cevap
2Cevap
ben triliçe seviyorum en çok
Künefe ve soğuk baklava severler genelde
Soğuk baklava
Waaaaaooowww soguk baklava dondurma tadında neredeyse efsane bir tatlı 🙏🙏🙏🙏🙏
😀😀😀😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?