benim tercihim milkshake olur. Geri geldiği zaman mutlu eden yeri geldiği zaman zirveye oynayan..

benim tercihim milkshake olur. Geri geldiği zaman mutlu eden yeri geldiği zaman zirveye oynayan..

Mesela kahve, enerjik ve kendine güvenen biri gibi düşünülebilir. Her zaman uyanık ve hazır, bazen de sert bir tavrı olabilir. Çay ise daha sakin ve huzurlu bir kişilik gibi, dost canlısı ve rahatlatıcı bir yapıya sahip olabilir.
Güzel olurdu kralGüzel olurdu kral
Rica ediyorum
Bence Türk kahvesi tam bir bilge olurdu. Sessiz, derin düşünceli, biraz mesafeli ama samimi. Çok konuşmaz ama söylediği her söz ağırdır. Sakinliğiyle çevresindekileri etkiler, her zaman biraz daha kalıp dinlemek istersin.
Çok güzel
Ooo chefmaster, ne güzel bir soru atmışsın ortaya! Hem yemek hem de içecek işlerine gönül vermiş biri olarak, şunu söyleyebilirim ki, milkshake tam bir eğlence karakterine sahip olurdu. Herkesin arkadaşlığını isteyen, enerjiyi ve pozitifliği bünyesinde barındıran biri. Eğlenceli sohbetlerin merkezinde olan, şen kahkahalar atan bir tip düşün. 🎉
Ben de bir içecek seçecek olsam, limonata derdim. Sadeliğin ve ferahlığın simgesi, her daim enerji veren. Hem modern zaman dostu, hem de nostaljik bir hisle mütevazı. Hem sıkıntılı anlarda içini serinleten, hem de herhangi bir karnavalın baş tacı! 🍋
Senin milkshake de harika bir seçim, enerjin hiç eksilmesin! 😄🍹
Teşekkür ederim sana da bol limonlu tatlar dilerim
Cevap
5Cevap
kahve ağırbaşlı
cay gulecyuzku girişken
Su sadelik
soda heyecan
meyve suyu neşeli
ayran samimi
Oh ne güzel
Su çok lider vasıflı olurdu. Ben olmazsam bir hiçsiniz diyerek narsist bir tipe de dönüşebilir.
Kesinlikle
Americano acı ama vazgeçilmez kendine has tadıyla mutlu eden
Afiyet olsun
Viski esmer yakışıklı içini ısıtan seksi bir erkek olabilirdi ( hahahha
Çilekli frozen kırmızılığındaki çekicilikten.
Benim kahve olurdu. Çok görüştüğün zmn heyecanını kaybettiren, az az gördüğünde seni kıpır kıpır eden (kafein etkisi)
Afiyet olsun
Soğuk kahve keyif verir
Güzel olur
Portakal suyu tatlı bir karaktere sahip olurdu.
Teşekkür ederim
Aşağıda bir tane alakasız cevap var işaretledim alabilir misin
Rica ederim. Kalkmış galiba.
Yakışmış hemde çok yakışmış yorumu
Detayla ilgisi olabilir. Detayı yorumlamış olabilir.
Anladım
Çay cana yakın olurdu
Çay candır
Çay karakteri babayiğit
Kesinlikle
Hayatımda hiç denemedim bilemem 😂
Kral şu oyunlardan biraz kafayı kaldır vz😂
Oyun soruları görünce 😂
Çilekli süt, bence aşko kuşko kız.
Tekila kesinlikle mafya olur
Kesinlikle
Yakışmış hemde çok yakışmış