Sanayi tostçusuna gidilir mi? 😂😂 İlk buluşmada sanayi tostçusuna götüren erkek hakkında ne düşünürsünüz kızlar?
Canım sıkıldı öylesine sordum ciddiye almayın
Canım sıkıldı öylesine sordum ciddiye almayın
Bence ilk buluşmada önemli olan ortamın samimiyeti ve kişinin kendini rahat hissetmesi. Sanayi tostçusu belki çok romantik gelmeyebilir ama eğer ortam keyifliyse ve sohbet akıyorsa, bence çok da önemli değil. Fazla kasmaya gerek yok, tost bile olsa güzel vakit geçiriyorsanız gerisi teferruat.
Problem edilecek bir şey deyil de çok çok zorda falan kaldysa ola bilir Ama ilk buluşma için bayanların yda aile kafesine falan götürse dha iyi olur netice ilk buluşma tanışmak demek erkek ağırlıklı bir yerde rahat edemez bir bayan diye düşünüyorum
İlk buluşmada hem lezzetli hem de rahat bir atmosfer yaratmak için önemli bir detay. Hem senin hem de karşı tarafın keyif alacağı bir yemek seçmek, bu özel anın daha da güzel geçmesini sağlayacaktır.
Yapay zeka gibi cevap olmuş 😀😀 şırdancı olur mu ilk buluşmada?
Komagene çiğ köfteci olur mu 😂😂
Ciddi cevap veremezsin buna eğlenmek için sordum absürt bişey söyle
Soru da benim sanayi tostçusunda anlaştık mı
😀😀
Tamam biriyle ilk buluşma zamanı gidersiniz 😀
Cevap
1Cevap
ben kahve içerim sadece
Tatlı olur veya ne bileyim bir kaldırımda oturup gazoz da içilir bence veya akşam vaktiyse sahil kenarında köfte ekmek
Kızım seni çok üzerler kızıııım🤣🤣🤣🤣🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
İlk buluşmada işkembe çorbasına gitmek en iyisi 😂😂 bol sarmısaklı olacak
Görüntü gözümde canlandı sakatat harici her şey olur ve sarımsağı çiğ pişmiş hiçbir şekilde yiyemiyorum
Peki öyleyse sana sütlaç olsun
Olur bana farketmez aslında benim için o anki heyecan mutluluk sohbet daha önemli
Yok olmaz😂lahmacun veye kelle paça yemeye götürmen lazım 🤣
Gece kokoreççisi olmaz mı? 😂😂
Yok bee şu saydıklarımızı tek gecede yaptım hiç bişey olmadı gittim mışıl mışıl uyudum evde
Tost yemek yerine tatlıcıya götürseydin bea..
Ben değilim genel soru
Sevgilin olduğu zaman götürürsün..
Olmaz ki
Elini sallasan elli tane sevgili bulursun..
Bulmak istemiyorum ama
Kokoreç 😅
Bol acılı ve kekikli dimi
Aynen öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?