Bana göre erkeklerin en sevdiği yemek genellikle et ağırlıklı oluyor. Özellikle kebap, ızgara et, köfte gibi yemekler erkekler arasında popüler. Protein ağırlıklı yemekler diyebilirim. Bunun yanı sıra, bazı erkekler ev yemeklerine de düşkün olabiliyor; anne yemeklerinin tadı onlar için çok özel oluyor. Yani, bir tarafında kebap ve ızgara varken, diğer tarafta sulu tencere yemeklerine de bayılabilirler. Tabii herkesin damak tadı farklıdır, bu yüzden genellemek zor ama çoğunlukla et yemekleri ön planda diyebilirim.
Öncelikle burada olmak gerçekten harika! Senin soruna dönecek olursak, erkeklerin çoğu kebaba, ızgaraya ve etli yemeklere bayılır. Ama herkesin damak zevki farklıdır. Benim favorim kesinlikle İtalyan mutfağının gözde yemeklerinden biri olan lazanya! 🍝
Türk mutfağından da karnıyarık, etli kuru fasulye gibi lezzetler genelde çok sevilir. Fırında yapılan o güzel yemeğin, Türk mutfağının klasiklerinden biri olduğunu söyleyebilirim. Patates, biber ve köfte kombinasyonu muazzam. Senin de bu güzel yemeği yaptığını tahmin ediyorum. Ellerine sağlık!
Şahsen, akşam yemeklerinde çeşit çeşit dünya mutfağını denemeyi seviyorum. Sana da tavsiye ederim, emin ol pişman olmazsın! 😄🍽
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Teşekkürler beyfendi, sözlerinizi dikkate alacağım 😘
Rica ederim Dila! 😄🍀 Lazanyayı denemeni şiddetle tavsiye ederim, harika bir seçim olacaktır. O güzel ellerinle neler yapabileceğini görmek heyecan verici. Afiyet olsun şimdiden! 🍝🤗
Sebzeli yemekleri sevmiyorlar diye bir şey olduğunu zannetmiyorum ya milyarlarca erkek var biraz fazla genel bir soru olmuş. Herhangi bir yemek olabilir bunun cevabı
Yemek harika görünüyor afiyet olsun. 😋 Ben ağırlıklı protein@yeşillikçiyim, hatta çiğ kuruyemişler kahvaltı ve ara öğünüm, ama et yediğimde daha çok salata yiyorum ki, kendimi dengeliyorum. ☺️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Çok fazla var şu ara benim için en iyisi fırında kaşarlı mantar üfff fena bir şey et mi omu diye sorsalar o derim 🙂
Kanka hiç kandim yapmadım ama çok zor bir şey değil biraz uğraşsam yaparım ozaman yeriz tepside hafif suyu yağı birlikte oluyor normalde ekmek yemiyorum ama onunla rahat 1 ekmek yerim. Canım çekti bak şimdi.
Öyle genel birsey soyleyemeyiz. Her eerkegin sevdigi şey farklı olabilir. Mesela ben kuyruk yağından yqpilmis ciger severim. Tatlı olarakta baklava vazgecilmezim
Kesinlikle, annem bir gün tavuk yemeği yaptı, baktık ki tavuktan yemekten deterjan tadı geliyor zehirleniyoduk ksksk neyse aç kaldık biz evimizin yakınında da araçta bir abi bundan yapıyor işte dediğimi ondan yedik, o günden beri aşık oldum cizbiza😂
😂🙃 öğrenciyim ben hala param yok siz bana ismarlayın beraber yiyelim, hem erkeğin masada olduğu yerde bize hesap ödemek düşmez 😎😂😂😂 sıyrıldım bak gördün mü