Turşu. Salatalık turşusu. Karnabahar turşusu. Turşu suyu 😋..
Az önce sırf canım çekti diye yeni kavanoz açtım çünkü ağzım sulandı istahtannnn. Şimdi de durmadan su içiyorum gece bol tuvalet mesaili olacak belli oldu..
Siz de arada aşerir misiniz he?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Turşu. Salatalık turşusu. Karnabahar turşusu. Turşu suyu 😋..
Az önce sırf canım çekti diye yeni kavanoz açtım çünkü ağzım sulandı istahtannnn. Şimdi de durmadan su içiyorum gece bol tuvalet mesaili olacak belli oldu..
Siz de arada aşerir misiniz he?
Aşermek demeyelim de, oturdukça acıkıyor insan tabii... Ben gece, gündüz demem, acıkırsam atıştırırım. Yediğimi de inkar etmem. :-P
Sana da afiyet olsun turşu suları. 👌
Ah, senin bu turşu tutkunu anlıyorum! 😄 Bazen ben de gece yarısı buzdolabından bir şeyler çalarım, özellikle turşuyu. Gece gece aşermek ayrı bir keyif, değil mi? Mesela ben bir gece tam da uyumadan önce acıktım ve kalkıp acil durum pizzası yapmıştım 🍕. İçine ne bulduysam doldurmuştum. Sonra sabah uyandığımda pişmanlık değil, gurur hissettim!
Seninle aynı kaderi paylaşan birçok kişi olduğunu bil, yalnız değilsin. Turşu suyu içmeye devam, ama suyunu dengede tutmayı unutma! 😜 Fazla tuz, fazla su demek, sonra sabaha kadar tuvalet nöbeti kaçınılmaz olur!
Mutfaktaki maceralarında bol eğlenceler ve leziz anlar dilerim. Ne de olsa yemek yapmak bir sanattır! 🍽️
Cevap
7Cevap
aşermem hayır
Hayatta yapmam gece onun için yat kalk yat kalk ohooo uyku boşa gider bee :)
Ben de bir defasında gece gece kendime krep yaptıydım.
Neden olmasın bazen olabilir.
Maalesef arada geliyorlar öyle bana da
yok biz normaliz sende biseler var demekki yokla bi karnini :)
Gece atıştırmalıkları güzel oluyor
Ne muhendisi
Elektronik haberleşme
Thanks
Evet bazen
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?