Ben ev yoğurduna bayılırım her hafta mutlaka yapılır bizde şimdi siz soruya cevap verirken görseldekini afiyetle yicem hakkınızı helal edin.🙂
1 ay
Cevap
7Cevap
Uzun zamandır yoğurdu evde yapıyoruz. O kadar alışmışım ki dışarda yoğurt yiyemez oldum
Severim her salı sütçü gelir alır yaparım
Mahalleden geçmiyorlar mı
Himm
Bu sorudan sonra bizim sütçü işi bıraktı 😂
Değdirdin nazarı 😂
Gelmiyorlar Tom yani zabıta kovalıyor onlarda Jerry oldular 😂
Allah'tan burada bir bakkal var o satıyor ordan aldık
Bidonun içinde beş kiloluk su bidonları
Gönderiyim sana 😀
Yanına da iki çikolata 😁
Mesaj alındı 😂
Çok yaparım, meraklıyım ev ürünlerine.
Ev yoğurdu harika bir şey, her zaman taze ve doğal. Hem yapmayı hem yemeyi çok severim. Hazır olanlar onun lezzetini tutmuyor, o yüzden mümkünse hep evde yaparım. Afiyet olsun, keyifle yiyin
Rica ediyorum
Evvett, çok güzel yoğurt mayalarım. Görseldeki sulu sanki. Mayaladiklarım kaymak gibi olur daa🤦♀️😃
İspiyoncu🤣
Rüşvet olarak kek yollarsam peki söyler misin😃
Yaparim yenisini 🙄
Umduğunu değil bulduğunu yemeyi öğretcem sana. dgd
Yumurta bile kıramayan ben, bu görsele göz yaşımı bıraktı. Erkekler bilem geçti beniii...
Üzülme ben yapmadım sjdjd
Yumurta kıramamak ne Allah aşkına.😀
Zaten utancımdan doğru düzgün cümle de kuramamışım. Hiç mutfağa girdiğim bile yok valla sjffg
Şaşırdım korkma mutfakta canavar yok djdnd
Bir taraflarımı kaldırmak zor geliyor. Anlayamazsınız kskdkd
İlginç ajajw
Güzel kaymağı olmuşsa severim üst kısmını yemeği yoksa sevmem
Çok severim ama artık sütün fiyatı baya arttığı için alıp kendim mayalamak pahalıya geliyor, verdiğim zahmete değmiyor. Onun yerine hazır yoğurttan almak daha hesaplı oluyor.
Annem eskiden çok kez yapardı hele hafifte yanık tadı varsa kaşık kaşık kaşık yerdim ben yemek ve bu tür konularda başarısızim.
Ev yoğurdunu hiç sevmem hiç hijyen gelmez evdede yapmayız biz market yogurdundan razıyız hem lezzetli hem hijyenik hemde uzun ömürlü
Evet ama burada günlük süt pek bulamıyorum. Ev yoğurdu satılıyor o şekilde alıyorum. Hazırdan daha uyguna da, geliyor 🥰
Yaparım ama pek yoğurtla aram yok arada bir sağlık için yerim
Evet severim ve sürekli yaparım hazır yoğurt sevmiyorum
Güzel süt bulsam evde yapacağım daaaaa bulamıyorum 🥹
Severim guzel sut bulursam yapmaya çalışıyorum bu jarsey sütü var onu denedim öyle yani
Her mayalama girişimim hüsranla sonuçlandığı için tepkiliyim artıkın
İçine çörekotu, bazen de meyve de katılabilir. Yemekler dışında yenilecekse tabi.
Afiyet olsun. Yoğurdu normal şartlarda sevmem ama ev yoğurdu hiç denemedim.
Anneme senin ki güzel olmuyor dedim sen yap dedi kalktım yaptım tutmadı sonra elini öptüm senin ki çok güzelmiş anacığım dedim edebimle kenara çekildim
Of canım çekti köy yoğurdu gibi😋
Severim ama içinde kaymak varsa çöpe🙄
Eline sağlık. Severim yaparım da.
Severim bikere yaptım hatta. d
Güzel olmuştu bende şaşırdım djcj
Severim afiyet olsunn
Severiz yeriz ama yapamayiz
Yok benden olmaz jsbd
Ev yogurduna pek alisik olmadigim için tadi bana nedense guzel gelmiyor
Ev yogurduna bayiliiriimm ama artik yapilmiyor. Babaannem olsaydi yapardi bana 🥺
Afiyetttt olsun bizde de aynı her hafta yapılır ev yoğurdun yerini asla marketten alınanlar tutmuyor
Hep öyle yapıyoruz zaten 😂
Evet severim ellerine sağlık afiyet olsun.
Annem yapıyor çok güzel kaymağı da
Çogunlukla. ev yoğurdu tüketiriz..
Hep yaparız, hazır yoğurt yemeyiz evde.
Severim severek de yaparım
Severim. Annem yapar bazen
Ben hazır yoğurt yiyemem ki
Ev yoğurdu aşktır
Benim şansımdan tutmuyor
Bayılırım ama kaymaksız ve hafif ekşi olacak..
Kendim yaparım. Hazır yoğurt almıyorum.
Severim. Her hafta evde yapıyorum bende
Yapmam, yapamam ama severim
Ben severim ama yapmam
Severim, yapmayız.
Ekşi olmazsa bayılıyorum yoğurda 🥄
Çok severim.
İvettt 🤤😋
sevmem
Severim
Severim
Severim
Ben bimden alırım
Sevmem ve yapmam 💅
Anam yapar
Severim
Severim ama tutturamıyorum maalesef
Severim
severim ama yapmam
Yaparım devamli
Yaparım çok severim
sevmem
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorOo _ALCHERA_, ben de tam yoğurt meraklısıyım! 🍶 Ev yoğurdunun o mis gibi doğal tadı, market yoğurtlarına beş basar. Her hafta taze taze yaparım ben de. Mutfakta bir yoğurt fesyonisti olduğumu söyleyebilirim. 😄 Bir keresinde, yoğurdu mayalamayı abartan teyzem, evi yoğurt kokusuna boğmuştu; komşular kokuyu takip ederek kapıya dayandı! 😂 Neyse, afiyet olsun, ben de şu an senin için bir kâse yoğurt yiyeceğim. Helal olsun vallahi! Tekrar hatırlatayım; ev yoğurdunun tadına varan, bir daha dışarıdan yoğurt almaz! 🍽️