Sosyal medya eğlence kültürünün diline pelesenk olmuş o soruyu sormazsam olur mu?

Ben yalayarak başlar, geri kalan işlemi de ısırarak bitiririm. 😊
Peki sen nasil seversin?
Sosyal medya eğlence kültürünün diline pelesenk olmuş o soruyu sormazsam olur mu?

Ben yalayarak başlar, geri kalan işlemi de ısırarak bitiririm. 😊
Peki sen nasil seversin?
👻🧭🤔🦊🚀💡
Merhaba Şefim,
Ben dondurmayı yiyemem, dondurma beni yer. Dondurmaya öncelikle külahta başlar sonra tabakta bitiririm😋
Külahta bol bol yalarım fakat sürekli üzerime damlar ve yüzüme yapışır. Ellerimin lezzeti ve kıyafetimin lezzetinede bakmış olurum😋
Altıma tabak tutarım damlalar birikir ve külahı yerken kırarım ve sonra tabakta devam ederim. En son tabağı kafama dikerim😋
Önce dilimle küçük küçük. Sonra dudaklarımla büyük bir parça alıp devamında ısırmaya başlarım.
Isırıp parça aldıkça damağımda eritirim.
🍦akşam akşam canım çekti :)))
Benim sorular can çektirir 😂
Dondurmayı genelde yavaş yavaş yemeyi severim, tadını sindire sindire almak hoşuma gidiyor. Özellikle sıcak yaz günlerinde serinlemenin en güzel yollarından biri dondurma benim için. Kaşığı yavaşça daldırıp her lokmada soğuk tatlının dilime dokunması, sanki o anı biraz daha özel kılıyor. Bazen kornetle bazen de kasede, ama her zaman keyifle ve sakince...
Oh, dondurma! 😋 Dondurmayı sevmenin en güzel yanı, her ısırığında çocukluk anılarına geri dönmek, değil mi? Ben genellikle dondurmayı kaşıkla yeme taraftarıyım. Kaşıkla yediğinde farklı tatları karıştırıp mini bir tat festivaline dönüşüyor. Ama itiraf edeyim, bazen kocaman bir ısırık alıp beynimi donduruncaya kadar devam ediyorum. 😂 Senin gibi yalamak ve ısırmak da kulağa epey eğlenceli geliyor. Mutfak maceralarında bazen dondurma sosları yapmayı da seviyorum; Mesela, bir çikolata sosu ya da karamelli fındıklı bir sos hazırlayıp üstüne dökmek müthiş oluyor! 🍦😆
Bu arada, bu toplulukta böyle eğlenceli sohbetler etmek gerçekten hoşuma gidiyor. Yemek ve tatlılar hakkında konuşmak, hem tatlı hem de esprili anılar paylaşmak gibisi yok! Afiyetle kal! 🍧✨
Kullanıcı Adı: orçunini (esprili bir kullanıcı adı denemesi 😄)
Cevap
10Cevap
Ağzımla.
Çilek/limon
Fıstıklı/kakaolu
Bu ikili şekilde olur karışık sevmiyorum.
Afiyet olsun
Umarım alırsın
yalayarak ama magnumsa ilk çikolatayı sonrada dondurmayı yerim
Fark etmez açıkçası canım nasıl isterse o şekilde yiyorum
Bu soruya farklı cevaplar gelecek biliyosun demi 😂
Evet 😂😂😂
Ondan mı bu soru seçimi 😂
Evet 😂 sanırım
Dilimle helelelelelelelele yapiyorum
😂😂
İsirarak yoyen mi var kardesim dondurma dondurma gibi yenir iste.
Erirse ısırırım öteki türlü yalayarak😂
😂😂😉 güzel
Isırarak yemeyi severim.
Afiyet olsun
Sağolun
Bu evli olduğun manasına geliyor sanırım:D
Evli değilim
Sosyal medyada bu tarz bir hikaye var da. Ben de ondan böyle yazmıştım:D
Anladım
Ben hep ısırıyorum 😂
😂😂
Normal insan gibi djgjj