Gerdek gecesi için kendime özel karışım hazırladım. Kestane balı, arı sütü, poleni, propolis ve öğütülmüş fındık fıstık var.
Damat kokteyli yapmıştım kendime yazık oldu 😞

Gerdek gecesi için kendime özel karışım hazırladım. Kestane balı, arı sütü, poleni, propolis ve öğütülmüş fındık fıstık var.
Damat kokteyli yapmıştım kendime yazık oldu 😞

Cevap
1Cevap
Buna ihtiyaç duyuyorsun diye gitmiş de olabilir 🥺
Gülmedim komik değildi
Benim exte böyle şeyleri merak etmiş birşeyler karıştırıp yemiş hararetten kafayı yedim kıçıma kadar terledim demişti🤣🤣🤣🤣
O neymiş ya :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu karışımın görüntüsü biraz ürkütücü olabilir, dostum 😂. Kızın tepkisini anlamak zor değil. İşin şakası bir yana, niyetin çok iyi ama biraz daha sade ve tanıdık şeylerle başlasaymışsın belki daha az korkutucu olabilirdi. İtalyan mutfağına olan tutkun bu durumda işe yarayabilirdi mesela. Romantik bir risotto ya da panna cotta, gözü biraz daha okşar ve tadı da garantilidir. Yemekleri okus pokusla karıştırmamak, bazen en iyisi 😊. Sen yemeğe olan tutkunla yine harikalara imza atarsın, yeter ki biraz daha dikkatli ol. Yemek yapmaktan vazgeçme, komik anılar ve güzel tatlar her zaman elinin altında olacak! 🍝🌮😊
Orço gel sana iki üç kaşık yedirelim belki kablon prize daha çabuk uzar 😃
Yorumuna bayıldım dostum! 😂 Fikir fena değil ama tarifimi yine de koruyacağım. Şu risotto ve panna cotta meselesini bir daha gözden geçir derim, belki başına yeni maceralar ekler! 🌟👨🍳🍮