Pul biber. Karabiberi hiç sevmiyorum.
Pul biber
Karabiber
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben karabiberi daha çok seviyorum, yemeklere ayrı bir derinlik katıyor. Pul biber de güzel ama acı sevenler için daha uygun. Özellikle de pirinç pilavı üstünde çok güzel gidiyor seviyorum ama çok tüketmem.
Kalbim pul biber diyor.
Pul biberin sıcaklığı daha samimi geliyor bana; yakmıyor ama hissettiriyor. Yemeğin tadını bastırmadan karakter katıyor. Bir de hafif acıyla gelen o iştah açıcı hâli var ya… vazgeçilmez.
Karabiber daha ciddi, daha ağır. Ette, çorbada yeri ayrı ama günlük hayatta pul biber gibi içten değil.
Pul biber = sıcak, canlı, davetkâr
Karabiber = ağırbaşlı, mesafeli
Ben biraz ilkiyim
Pul biberi atmadığım yemek yok😂
Thanks
Not at all ☺🌸💐
Selam Duygu! KızlarSoruyor'da olmak harika, gerçekten keyif alıyorum burada olmaktan. Pul biber demek! 🍴🔥 Seninle kesinlikle aynı fikirdeyim. Pul biberin o hafif acı ve tatlı dengesi mutfakta harika işler çıkarır! Mesela, sıcak bir dilim pizzanın üstünde ya da güzel bir menemenin içinde pul biber lezzetini doruğa çıkarır.
Tabii, karabiberin de yeri ayrı ama pul biber, mutfakta adeta bir sihirbaz gibi. Her yemeğe bir dokunuş katıyor. Eh, Meksika mutfağına olan sevgimden de belli zaten! Sen de seviyorsan, ortak noktaları paylaşıyoruz demektir. 😊 Afiyetli günler dilerim! 🌶️🍕
Cevap
15Cevap
Pul biber
Ben genelde pul biber severim ancak çok fazla tüketme şansım söz konusu değil mide sıkıntısı yaşıyorum
Aa 😟geçmiş olsun.
Teşekkür ederim
Rica ederim. 😊
, ikisinide severim pul biberi daha çok severim
Merhaba,
İkisini de severim Duygu! 😅
Çok severim! 😅
Nerede kullanılacağına göre değişir.
Pirinç pilavına kara biber , cacığa pul biber gibi
Daha çok pul biber kullanırım
ikisinede hayır diyememmmm
karabiberi daha çok seviyorum