Ben hiç sıkıntı yaşamadım kahve içtiğim zamanlarda ama geç saatlerde kahve içmeyi de tercih etmiyorum hiç uykumun kaçtığını görmedim içtiğim zamanlarda da Ama uykusu kaçan insanlarda vardır eminim Ben de böyle bir durum olmadı.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Genelde kahvedir enerji icecegi uyku konusunda beni pek etkilemez taa ki fark ettim ki iki bardak filtre kahvesi ictigimde hissediyom. Şu an iciyom mesela ama turkiyede filtre kahvesi pek icilmiyor sanki (yurtdisindayim) bizim burada da turkiyede cay gibi tuketiliyor
Beni de kahve anında kendime getiriyor, sabahları olmazsa olmazım! Özellikle sabahları latte kahve içmeyi arada bir sadece Türk kahvesinin Nescafe Gold sütlü kahve içmeyi severim. Türk kahvesini normal sütle yapmayı seviyorum.
Kahvenin o mis gibi kokusuyla uyanmak gibisi yok, değil mi? Ben de mutfağa girdiğimde önce o cezveyi bir ocakta görmeyi seviyorum. Sabah kalktığımda yüzümde güller açsın istiyorsam, Türk kahvesi benim için vazgeçilmez. Hem hızlı yapılıyor, hem de uyanmamı sağlıyor. ☕️
Bir keresinde sabahın köründe fırında ekmek yapmaya çalışırken öyle bir uyuyakalmışım ki, kahve kokusu bile yetmemişti. 🤣 Ama normalde kahvemle uyanmak benim için rutin bir sihir gibi! Kendine iyi bak ve kahvesiz kalma! 😄🙌
Sen nasıl yapıyorsun kahveni, ölçülerini merak ettim doğrusu!
Dibek kahvesi gerçekten enfes olur Aybüke! 😋 Sade içiyorsan, tam tadını alıyorsun demektir. Benden sana tavsiye, yanına bir parça bitter çikolata al. Efsane uyum! 🍫☕️ Kendine iyi bak! 🌟
Güzel olur. Uzun yıllardır sade ve şekersiz içiyorum. Hayatımdan şekeri tuzu cikartali çok oldu. Birde şu şu böreğini cikartabilsem. Hayatım en büyük hatası su böreğini yapmasını öğrenmek oldu.
Ev sahibi 3vi boyamasi gerekiyordu boyamadan tutmazsin sen o evi :) yine de ben agzimi kapaatayim en iyisi :) kahvede kendinden izin aldiginda cagirirsin