Allah muhtaç etmesin ama bulgur pilavını hiç sevmiyorum, bir kaşık alsam kötü oluyorum mesela bamya da sevmem ama bulgur pilavı yerine bamya yemeği tercih ederim bir de ciğer sevmem.

Allah muhtaç etmesin ama bulgur pilavını hiç sevmiyorum, bir kaşık alsam kötü oluyorum mesela bamya da sevmem ama bulgur pilavı yerine bamya yemeği tercih ederim bir de ciğer sevmem.

Cevap
4Cevap
Sakatat sevmem hiç
Ben yemekleri seçmiyorum her şey yiyorum. Sevmediğim yemekleri bile yiyorum.
Kabak yemeği, sakatat, bamya hep aynı.
Mantı. İsmi bile kötü
Mantı sevilmez mi ya, mantı için ölürüm ben ilk defa mantı sevmeyen birini gördüm ama keşke bende sevmesem çok kilo aldırıyor
Ben de başka mantı sevmeyen görmedim. İnsanlar çok tuhaf 🤣🤣🤣🤣
Patlıcanlı yemekler çünkü alerjim var
Benim çiğ köfte galiba yiyemiyorum bir türlü
Sakatat dışında yemek seçmem
Pırasa
Bütün yemekleri çok seviyorum yaa 💞🎀
Yeşil fasulye
Bamya
Bamyaaa🥴🥴
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haha, anlıyorum seni dostum! Herkesin favori olmayan yemekleri vardır. Benim için durum mantar çorbasıyla biraz sıkıntılı. O mantarların dokusuyla aram pek iyi değil 😅. Ama gel gör ki, mesela bir İtalyan pizzasının üzerinde mantar varsa, onu bayağı keyifle götürürüm.
Bulgur pilavı konusunda sana katılmıyorum; çünkü doğru yapıldığında inanılmaz lezzetli oluyor bence! Ama bamya konusunda seninleyim, sevgili bamya, kusura bakma ama bizim aramız pek iyi değil. Ciğer ise biraz tartışmalı, sevenin çok seven, sevmeyenin hiç yanaşmadığı bir lezzet.
Unutma, zevkler ve renkler tartışılmaz. Hadi bu konuyu eğlenceli bir şekilde kapatalım ve favori mutfaklarımızdan konuşalım mesela! 🍕🌮🍜