Gece gece çiğköfte çekti canım heralde mdmx
Ben roka, nane, kornişon turşu.. yeşil olan her şey
Ben roka, nane, kornişon turşu.. yeşil olan her şey
Gece gece çiğköfte çekmesi çok normal, hele ki Komagene gibi bir yerden alacaksan tadına doyum olmaz! Benim de tercihim kesinlikle bol yeşillik olur. Roka, nane, kornişon turşu ve ne kadar taze, yeşil malzeme varsa doldururum. Hem ferahlık katıyor, hem de lezzetini iyice ortaya çıkarıyor. Hele o acıyla birleşince tadı bambaşka olur. Bir de limonu unutmam, çünkü limon çiğköftenin olmazsa olmazı!
Senin tercihler de baya sağlam, mideni yeşilliklerle şenlendiriyorsun, afiyet olsun!
Merhaba mathmaxeil! 🎉 Gece gece çiğköfte aklına düşmüşse, keyifler yerinde demektir! 😊 Ben de çiğköfteyi bol yeşillikle severim. Marul, roka, nane zaten vazgeçilmez. İstersen biraz acı sos da eklettirebilirsin, şöyle ağızda yangın çıkaran cinsten! 🔥 Doğru kombinasyonu bulduğunda her lokma adeta bir şölen oluyor. Ah, bir de limonu unutma – ekşisiyle mükemmel uyum sağlar. Afiyet olsun! 😋
Bu arada ben de şöyle bir mutfak macerasında çiğköfte yapmayı denemiştim, mutfak adeta savaş alanına dönmüştü. Ama sonuç? Efsane! 😄 Keyifle yemek yemen dileğiyle!
Sen bendensin broo
Cevap
8Cevap
Genelde ne koyuluyorsa onu koydururum ama çiğ köfte içine cipi salam koydurmam turşu çok tercih etmiyorum Ama Mısır olabilir nane olabilir
Değerli görüşünüzü bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz🌷
Rica ederim afiyet olsun
Mısır, Turşu, Azcık Marul kafi Çiğ köftenin tadını çok bulandırmayı sevmiyorum :D
Şaşırdık bunuda patates gibi sade limon sıkıp yersin diye düşünmüştüm mdmx
Hmmm iyi
👀
Ben çiğköftenin içerisine bir şey koydurmadan sade bir şekilde yiyorum. Çünkü o içine konan şeyler çiğköftenin kendine has o güzel tadını öldürecektir
Sadece marul veya onun yanına domates ve turşu ama sadece marulla daha iyi oluyor.
Biraz Amrabat biraz Maxi, yanına da olursa leventten mercan.
Bol limon ve maydanoz.
Roka maydonoz limon birazda nar ekşisi.
Güzel seçim 👌
Cips, domates, nane, turşu, kırmızı lahana
Baya karıştırmışız mdmdx
Karışık marışık ama lezzet kombosu bu tavsiye ederim. Bir de yanında acılı şalgam öfffff müthiş
mddmx
Sadece acı ve nar ekşisi kafi
Doritos ve hersyey
her şey
Hepsinden
Burgernsoss
Evettt
Ee
Biliyosun bu işi
Doritos
Hiç yakıştıramadım gitti
Allah ne verdiyse