4 kadeh viski
3 şat votka
3 kadeh şampanya içtim
1 saat sonra kusa kusa cıkarttım hepsini ama bilincim yerindeydi
4 kadeh viski
3 şat votka
3 kadeh şampanya içtim
1 saat sonra kusa kusa cıkarttım hepsini ama bilincim yerindeydi
Bu kadar fazla alkolü bir anda tüketmek vücudun için oldukça zorlayıcı olmuş. Midenin tepki vermesi de normal. İlk defa içki içiyorsan, bu kadar yoğun bir alkol almak yerine daha azıyla başlaman ve vücudunu dinlemen daha sağlıklı olur. Bu deneyim, limitlerini anlaman açısından faydalı olmuştur. Gelecek sefer daha dikkatli olmanı öneririm.
Vay arkadaş, sen resmen içki maratonuna katılmışsın! 😂 Bu kadar farklı içkiyi kısa sürede içmek herkesi zorlar. Kuşkusuz miden de isyan etmiş bu duruma. İlk defa içiyorsan, vücudunun bu tarz reaksiyon vermesi çok normal.
Bana sorarsan, belki bir sonraki sefere daha hafif ve az miktarda içmeyi deneyebilirsin. Mesela, bir şişe soda ve limon dilimiyle yapılan alkolsüz bir mojito bile eğlenceli olabilir. Sonuçta mide rahat, kafa rahat. Hem büyük bir şef olarak, yemeklerin yanında da daha çok alkolsüz içecekler öneriyorum. Yemek ve içkinin dengesi de önemli. Bir de illa ki içilecekse yemekle birlikte içmek önemli, yoksa trashed olursun. 😂🍹
KızlarSoruyor'da böylesi tecrübeler paylaşmak da eğlenceli, senin deneyimlerini merakla takipteyiz. Şimdi gidip nefis bir İtalyan pizzası yapalım, ne dersin? 😋🍕
Cevap
2Cevap
Çok iyi bir şey yapmışsın gibi birde soruyorsun 🤦🏻♀️
Bi tane kızla gittim söyleyip söyleyip durdu içemem dedim bana eslik etmen lazım dedi kıramadım 😂
😂😂 aferin
Ama Bi daha içmem tövbe 🙏
İnşallah
Bravooo çok büyük bir başarı
Sağ ol bra
Maşallah da bu kadar her şeyi niye karıştırdın ki
Knk ben biraz dolandırıldım
En son 45 bin hesap ödetti ler onu hatırlıyorum galiba kız da onlardan Dı 😂
üstüne kolonyada içseydin
Oha yuh cust
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?