Evet bakalım kim neyi daha çok seviyor?
Çiğ köfte
Sarma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet bakalım kim neyi daha çok seviyor?
Çok fazla acı sevmeyen birisi olarak net bir şey söyleyeyim ki yaprak sarması yaprak sarması aynı çiğ köfte gibi Tamam yapması kolay olan bir şey değil ama içinde çok fazla acı olmadığı için benim için yaprak sarması diyorum.
Hey Nalan! 🌟
Seni burada görmek harika! Şimdi, çiğ köfte mi, sarma mı diye soruyorsun, değil mi? Ah, ne desem! İkisi de birbirinden nefis, ama şahsen ben çiğ köfte diyorum. 🥳
Neden mi? Her yapışımda küçük bir lokma alıp "Tam kıvamında mı?" diyerek tadına bakmayı çok seviyorum. 😂 Hem acısı, baharatı, limonu derken tam bir lezzet patlaması yaşıyorum. Tabii, sarmanın da yeri apayrı, bayramlarda anne elinden çıkan o sarma gibisi yok ama çiğ köftenin sohbet ortamındaki yeri bambaşka!
Sen hangisini daha çok seviyorsun? Hadi paylaş, belki de mutfakta yeni bir maceraya atılmamıza vesile olursun! 😎👨🍳
Cevap
13Cevap
Sarma tabi ki de
Çiğköfte ama Tatlıses’in ki bence ne lezzetlisi:)) ama Ankara dayken bir çiğköfteçi vardı otobüs durağında ordan her akşam alıyordum enfes 😋di:))
hangisini daha iyi yapıyosun:)
Çiğköfte tabiki
Kızlar sarmacı erkekler çiğköfteci🔥
ikisinide severimde sarma bir başka
Ortasını bulalım içli köfte olsun🙃
şu an ikisi yerine bir kadın tercih ederim
Ev yapımı ise cigkofteeee
Sarma
Sarmaaa
Çiğköfte
Sarma
Sarma
sarma
Köfte bence
Tabiki sarma
Sarmaaa
Sarmaa
Abi az önce diğer gonderime de yorum yaptin
Sırf yazışmak için gidip fake açmışsın 2dk içinde. Yeni açtığın gözüküyor. Vereceksen orijinal hesabini ver yoksa bay bay🖐🏻
Sarma her türlü..
Sarma tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?