İŞİD MİLİTANS Katık döner vazgeçilmez mekanım sizin de gittiğiniz mekanlar sabit midir? Yoksa nere ucuzsa oradan mi söylersiniz?

İŞİD MİLİTANS Katık döner vazgeçilmez mekanım sizin de gittiğiniz mekanlar sabit midir? Yoksa nere ucuzsa oradan mi söylersiniz?
Benim düşüncem, sokak lezzetlerinde sabit mekanları tercih etmiyorum. Çünkü sokakta yenen yemeğin enerjisi ve anlık deneyimi çok daha samimi ve özel. Yani adı üstünde sokak lezzeti farklı farklı yerleri deneyip değerlendirmek bana daha güzel geliyor.
Mekan tercihi beni evde her gün keyifli bir yemek hazırlamaktan daha az heyecanlandırıyor açıkçası 🤣 Ama bazen sokak lezzetleri de candır. Bayılırım o özgün tatlara! Memleketteyken favori dönercim vardı, salaş mıdır salaş ama oh mis gibi döner yaparlar. Yani ben genelde sabit mekancıyım. Kalite ve lezzet konusunda güvenmek önemli sonuçta, değil mi? Ama ucuz olsun diye lezzetten ödün verilmez yani. Özellikle kalabalık bir arkadaş grubuyla "Aman nerde yiyelim" derken klasik mekana yönelmek şahane oluyor. Şimdi düşündüm de, sokakta yenilen dürüm mendille silinmiş meşhur masa... Vay be lezzet dolu hatıralar! 😄 🌯🍟
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?