Kırmızı şaraba yakışacak bir şey bulamadım henüz. Hep sek güzel geliyo

Kırmızı şaraba yakışacak bir şey bulamadım henüz. Hep sek güzel geliyo

Hiç anlamam. Üni evinde arkadaşlar içerken birkaç şeyin tadına baktım o kadar 😂 pek alkol merakım yok. Bir kere sarhoş olayım isterdim ama olmadım 🤔 birini bulup beni içirmesini söyleyip sarhoş ettiririm kendimi belki 😂 😂
Babamın rakıyı yoğurt ile viskiyi meyve ile içtiğini gördüm. Başka neler var bilmiyorum 😂
Rakı hic icmedim cok igrenc tadi varmis gibi geliyo bizdeki Araq ile eş bence. Viski meyveyle guzel evet bdjdh
Merakımdan tadına baktım yıllar önce. Ama bir minik yudum aldım bıraktım 😂 içenler bayılarak içiyor rakıyı. Kafası çok güzel filan diyorlar. Bilmiyorum. Benim kafam hiç güzel olmadı 😂😂
1 yudumla olmaz tabi😂iceceksen biradan basla sonra viskiye dogru ilerle rakıyı boş ver mide kanseri yapar
Yalnız ancak portakallı gazoz içerim 😂
Karşımda içen biri olacak ki ona bakıp gaza geleceğim. Tadını, kokusunu umursamadan içeceğim 😂
Gerçi canım alkol aramıyor. Olsa da içsem demiyorum. Hiç bulaşmayayım daha iyi 😂
Bence de😂
Şarabın her türlü kaşar ve beyaz peynir ile güzel gidiyor. Fakat ben sek seviyorum. Aynı şey viski içinde geçerli. Yanında birazcık badem olunca harika oluyor.
Evet viski de sek guzel bi ara enerji icecegi ile hafif karistirmistim ya da biraz cola. Cok agir oldugunda hafifletiyo biraz
Sert seviyorsanız digerleri kokteyl gibi gelir o zaman yapmayın tabi😂
Çekim güzel olmuş, kırmızı şarap yanına bi kaç peynir, badem ve ceviz fındık bi de kuru et ve üzüm iyi gider dene derim
Tesekkurler seni ki de güzelmiş. ceviz fındık falan hic sevmiyorum ya🥲 badem olabilir ama
O halde badem üzüm peynir ve füme etler oluyor kuru etler o olabilir
Bu arada ben de teşekkür ederim 😊
Rica ederim, deniycem mutlaka🙃
Dene derim şarapta tercihin nedir peki? :)
Ne anlamda
Marka
Azerbaycanda yasiyorum ben burdaki markalarda ordaki bir mi bilemedim
Birde genelde rus markalari daha önde bizim
Kafam guzellesmis yazim yanlislari yapmisim sjdbakdbakfb genelde rus markalari satiliyor cok. Onu demek istedim
Aa anladım rus markaları konusunda pek bilgim yok ama meraklıyımdır araştırırım bi, ben bu işlerde fazla aradığım tadı bulamadığım için şarap üretimini kendim yapmaya başladım artık 😅bu arada yazım yanlışları önemli değil :)
Bak Mukuzani güzel gurcustan uretiyo diye biliyorum
Yeddi gözel diye şarap var Azərbaycan Gence üretimi yine Hillside Pomegranate var nar o da
J. p chenet denemediysen deneyebilirsin, komok ama Medrese isimli şaraplar var bizde gervekten cok guzel tadi hatta Şu an ictigim de o😂
Medreseyi tavsiye olarak alıyorum o halde burada bulursam deneyeceğim
😂 😂
Cok manidar bi ismi bar farkindayim😂😂
Var* neyse uyuyim rezil olmadan😂
Yok olmazsın merak etme, iyi uykular evet isim iyi bu arada sevdim, tadı da ismi gibiyse uçurur 😂
😂😂😂tesekkur ederim😂
O teşekkür bana ait 😅
Eski kaşar güzel oluyor dene ve fındık.
Teşekkürler 🥂
Cevap
56Cevap
Sarap kirmizi ya da beyaz fark etmez isli penirle tüketilir. Tabi biz kurtlu otorik peyniri bulamayacağımız için bunu tercih ederiz. etle balik la tavukla sebze ile tüketilmesi ona ihanettir. sofra şarabı ucuz şarap la her sey yapsrsin. Kuru fasulyenin yanina da gider😂sarap kalite olunca içilir wsky den güzeldir. En az 10 yıllık olmali..
Guzel ozetledin
👍👍👍
Benim için alkol hayatımın en son sırasındadır hayatın boyunca ağzımı bir kere belki sürmüşümdür onda da nefret ettim sonrasında baş ağrısı bilmem ne saçma sapan şeylerle uğraştım o yüzden alkol olayını kesinlikle karşıyım içen de kendisi bilir
Eğer yemek ile olacaksa kırmızı et ızgara türü ile olur. Onun dışında fındık fıstık gibi kuruyemişlerle olur
Teşekkürlerr
Rica ederim ☺️
Rakı balık
Votka redbul
Viski portakal suyu
Kırmızı tborg dertlerimle beraber çok iyi gider
Ah be
gazozla deneyebilirsin birşeyle karıştırmak istiyorsan
yanında da yemeklik kaşar peyniri iyi gider
Hayir atistirmalik olarak sormustum. Tesekkur ederim deneyeyim🙃
şarap sek içilirde geçen bi karışım yaptım tadı güzeldi baya da sever misin bilmem, biraz varoş bir karışım oldu gibi: )
Neydiki
valla utanırım normalde bunu söylemeye ama çok alkol içerim ve farklı şeyler denemeyi çok severim o yüzden söyleyeceğim, şarap-sprite-bira- buzu 5 litrelik şişeye koydum oturdum hepsini içtim güzeldi yani kokteyl gibi oldu biralar da blanc ve carlsberg lunaydı şarabı bilmiyorum neydi
Denenir ya bi kisi daha birayla karistirmis bişey olmamis😂 begendiysen ben de yaparim jdjdh sarabin ne olduhu daha onemli bak simdi eksi tatli diye ayırt edilie kirmizi var beyazi pembesi var.. mide bulantisi yapmasin sonra
valla ben anlamam şarap pek içmem en kalitesi hangisiyse onu ver dedim verdi inan adını bilmiyorum ama sen tatlı olanı al bence
buzu da bol at soğuk olması güzeldir. rakı iç rakı bi alışsan bırakamazsın😄
Tatli olan midemi bulandirir icemem genelde eksimsi alirim da
Raki almiyim saol😂
tamam sen ekşi olandan al dene😄
hiç içtin mi rakı?
Hayir icmedim
ben cebimde viski şişesiyle gezen biriydim taa ki rakıyı tadana kadar. çok güzel bir alkol cidden, denemeni tavsiye ederim. ama yeni rakıyla deneme tabii😄birde içmesi de güzel içerken birazcık bir şeyler yiyeceksin, haydari havuç, tarator, yaş naneli yoğurt, kavun felan güzel olur. he mangal varsa kanat güzel gidiyor. alkol diyince dilimin bağı çözülüyor kusura bakma🥲
Bizde sadece yeni raki satiliyo napcam şimdi 😅
Yok est benim de sevdigim bi konu jsbdjabd sakin ol yine de sen😂
@kerosenee haydaa neden
@kerosenee 😂😂😂😂
@kerosenee alirsam denerim ama seveceğimi düşünmüyorum cok onyargiliyim. Cunku cok alkol seven biri degilim rakiyi sadece alkol bagimlisi olanlar sever diye dusunuyorum yanlis mi
@kerosenee işte o ortam yok ben tek içerim 😂
@kerosenee timarhaneye gitmemi istiyosun heralde😂
@kerosenee taam seni mi kiricam jshd
yeşil elma + kuru et, kızartılmış ekmek + peynir, gouda peyniri olabilir şarap yanında denedin mi bilmiyorum ama...
Hayir denemedim, deniycem tesekkur ederim
Etle güzel gidiyor. Aparatiflerle denemedim. Çok içmem zaten ben votkaciyim 😂
Yok artık 😂
Peynir, meyve, kaju , fıstık yiyorum yanında. Bence çok güzel oluyor denemediysen denemeni öneririm.
Peynirle denememi çok önerdiler diğerlerini sevmiyorum. Deniycemm
Bir de onu dene bakalım, belki daha fazla keyif alırsın.
Olurr teşekkürler
Rica ederim
Alkolü bıraktım artık süper bir hayatım var şaka şaka her şey eskisinden çok daha kötü...
😂😂
Viskiyi Sade Sodayla
Vodkaya özel bir karışımımız vardı da unuttum djhgh
Hatirlayinca bekliyorum gerci vodka sevmem jdjd
Onlar bana gore fazla agir ben saraptan viskiden devam😄
Viskiyi karisim haline getirip nerdeyse kokteyl yapiyorum o yuzden hafifliyo😂 rakı hic denemedim de bizde araq diye icki var, icenler rakıdan daha koyu ve aci oldugunu soyluyorlar. Bildigin mide kanseri yapar yani o dereve kotu
😂😂 Azerbaycan araqı yaz çıkar hemen ama trde yoktur emin ol
Galiba alkol gonderilmiyo yoksa kargolardim😂
😂😂😂
Yeşil elma 🍏
Peynir 🧀
Zeytin 🫒
Kuru et 🥓
Şarküteri ürünleri 🌭
Üzüm 🍇
Kayısı
Tesekkur ederim güzelim
Rica ederim
Geçenlerde şarabin yanjna redbul içerek içtik ama içine karistirark değil yanında rakı misali önyargılı olmanı istemem gerçekten güzel gidiyor bende nalaka demistm ama deneyince sevdim
Viskiyle karistiririz genelde biz onu ama şarapla uyar mi bilemedim cok farkli tatlar cunku
Evet viskiyle de karıştırılıyor ama şarabın yanına iyi gidiyor tercih meselesi
Peynir tabağı mutlaka çeşitli peynirlere denemelisin tadı bir başka oluyor 💋
Olurr denerim
Portakal ve yeşil elma ya da kuru üzüm, kuru kayısı yanında güzel olur
Her türlü içecek bu çay bile olsa sohbeti saran ile iyi gider
Kırmızı şarap gravyer peyniri gibi Yağlı az tuzlu kaşar peynirleri ile iyi anlaşır.
Bildim tek içki Aşk şarabı...
Yârin güzel gözleri ile gider...
Tavsiyelere bakmaya geldim merak ettim denerim belki bir gün
Cin sweeps limon dilimi (opsiyonel içine jelibon atabilirsin) birde yanına leblebi de güzel gider
Tatli sarap degil ama bu yarı ekşi acı. Limonla nasıl olur bilemedim
Pardon ben sadece başlığa bakarak yazmışım şarap var ise comtre fransız kaşar tabii blanc içiyorsan fakat öküzgözü falan ise sprite kat bak keyfine
Tesekkurler
Diğer alkollere göre şaraba yiyecek degil eylem gerekir. Romantik bir muzik gul yaprakları vs.
Viski çikolata
Kırmızı şarap, kırmızı et-peynir
Rakı balık
Beyaz şarap- beyaz etler
Kırmızı şarap bir çok şeyle çok güzel gider. Kırmızı et, bazı peynirler, bazı kuruyemişler ve makarna çeşitleri ve bir çok sebze ağırlıklı yemekle çok iyi bir eşlikçidir
Kars gravyeri ile çok güzel gidiyor.
Foto çok güzel olmuş..
Kırmızı şarabın yanında rokfor peynirini seviyorum.
Hiç kullanmadım ama dışarda gördüğüm tek başına içiyorlardı
Zeytin denedin mi yeşil ama
Zeytin hiç sevmem 🥲
Bence güzel oluyordu ama 😂 patates cipsi dene 😇
Senin nasi bi damak zevkin var yav😅
Ama çok güzel oluyor napayım 😂
Bedava olan hepsi ile güzel gider
😂
İçki mi o da neymiş hiç bilmem ki ben
Ah ne masum insanlar gelmiş soruma jsbqjd
Evet masumiyet abidesiyim
Daha önce içmedim bilmem ki ama baya güzel soru
Ben sordum cunku😌❤️
Yaxşı😂
😂😂
Rakıyi bala bandır tuzla
Rakı içmem
İcme o zaman su iç
Şarabın yanında biftek güzel gider yiyebilirsin
Teşekkürler Tacii
Kırmızı şarap ve kirmizi tuborg 😂😂
Ayni anda deneme bile😂
Denedim ki söylüyorum 😄😄
Sonra noldu
Çakır olduk
Mideyi bozmaman şaşırtıcı😅
Valla denemedigim sey kalmamıştır alkol konusunda midem çöplük oldu 😄 hatta şöyle soyleyeyim alkol konusunda bir aralar cok vizyonsuzdum ne buluyorsak içiyorduk yeter ki alkol olsun şu an biraz daha vizyonluyum diyebilirim😄😄
😅 seçici olmak lazım her alkol içeren içki güzel değildir ve herkesin bünyesine, damak tadına uygun olan içki farklıdır
Ama helal olsun bu kadar sey karıştırıp hala sağlam kalmışsın😂
18 21 yaş arasi yaptigimiz cahillikler işte 😄 iyiyim cok şükür şimdi sosyal iciciyim ozel gunlerde denk gelirse içerim
Güzel😄👌🏻
Fotograf dergilere kapak olacak nitelikte 😂
Yok artik😅
Çok başarılı
Aslinda rastgele duvara tutup cektim az once.. tesekkur ederim😌😏
Rica ederim
Ayran bizim tek içkimiz🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Lahmacun da ye bari nsbd
Hiç alkol almadım ki bilmiyorum ne neyle iyi gider
Gel beraber içelim seni de kotu yola cekeyim😂
😀afiyet olsun sana
Tesekkur ederim beybisu
Beyaza kırmızı et gider kırmızıya tatlı bi sohbet
Güzel
Hiç bir şey güzel gitmez içkinin kendisi pis zaten
Sensin piss
İçkinin damlası pis, nefis olan her şey pis tir aynı domuz eti gibi, haaa bak domuz eti iyi gider içki ile
Yok sevmiyorum onu
İçkiyi de içme güzellik
Alkol kullananin aklı nerede
Şuralarda bi yerlerdee
Rakıyla -balık. 🥹🥹
Rakı balık viski çerez
Klasik bira sohbet ile iyi gidiyor
Bilmem alkolu hiç sevmiyorum.
Dondurma süt baileys en güzel kokteyllerden
Beyaz leblebi gidiyor genelde kırmızı şarapla 😂
Kuru et gider kırmızı şarapla
Hiç bilmem kullanmadım
rakı ve balık olabilir
Ben alkol kullanmam o sebepten bilmiyorum.
Kırmızı şaraba aşk yakışır
Şarap ve kivi çok güzel oluyor
Bilgim dışı 😄
Gazoz kırmızı şarap dene
Hep sek güzel mi?
Aynen
Afiyet. Yarasın tosunuma 😎
😂😂saol
Şarap sevmiyorum
Müslüm Gürsese rakı
Şaraba da öner bişi hadi yarisi bitti
Şaraba en güzel neşe Karaböcek yakışır