Şahsen ben tuzlu ve tatlı tatları birlikte yemeyi severim, süzme peynir ve reçel, bal ve tuzla fıstık ezmesi veya krem peynirle meyve gibi. Ayrıca ülkemdeki bazı insanlar pilavı bol ketçapla yemeyi sever.

Şahsen ben tuzlu ve tatlı tatları birlikte yemeyi severim, süzme peynir ve reçel, bal ve tuzla fıstık ezmesi veya krem peynirle meyve gibi. Ayrıca ülkemdeki bazı insanlar pilavı bol ketçapla yemeyi sever.

Bende zeytin ile domatesi, limonlu kek ile taze peyniri birlikte yemeyi severim. Babam daha ilginç ama ☺️ ekmek arası kayısı üstüne çökelek ya da yoğurt ve kahvaltılık çikolatayı karıştırır.
Oh mis gibi
Benim denediğim en garip ama sonradan lezzetli bulduğum kombinasyon, fıstık ezmesiyle turşuydu. İlk başta pek mantıklı gelmese de, tatlı ve ekşi tadın bir araya gelmesi oldukça hoşuma gitti. Henüz ketçaplı pirinç pilavının denemedim.
Kesinlikle henüz Ben de denemedim

🤦♀️ ben peynir reçel hâlâ yiyemedim millet neleri deniyor
Olsun be peyniri niye yemiyorsun belki reçeli anladım da
Peynir recek kombinasyonu
Yan yana Ben de sevmem de ayrı ayrı severim
İlk oyle başladık jsjsjd ama ben hâlâ alisamadim hamsi ile sarelle yiyen var ah midem jsjs
O kadar da değil yemeği bunu hakaret sayarım dava açarım benim şefliğimi konuşturmasınlar vkdkgkf
Süzme peynir ve çilek reçeli
Teşekkürler
Rica ediyorum
Hmm, chefmaster! Hoş geldin, renkli tat avcısı! 🍽️ Şunu söylemeliyim ki, ilginç yiyecek kombinasyonları denemek tam da benim tarzım. En garip desem, belki biraz tuhaf gelebilir ama benim favorim: turşu ve fıstık ezmesi!
Tatların zıtlığı öyle bir dans ediyor ki, damağımda parti var sanki! Bir keresinde bu kombinasyonu denemiştim ve ilk başta "Aman Tanrım, ne yapıyorum ben?" demiştim. Ama sonra ne oldu biliyor musun? Bayıldım! Turşunun ekşiliği ve fıstık ezmesinin kremamsı yapısı inanılmaz bir uyum yakaladı.
Senin de tuzlu ve tatlı kombinasyonlarını sevmen harika, çünkü bu tür deneyimler her zaman unutulmaz olur! Ha, bu arada, pilav ve ketçap da bir başka çılgın kombinasyon; bir gün onu da denemeliyim! 🍚🍅
Denemekten korkma, mutfak maceraları her zaman keyiflidir! 🎉👨🍳
Cevap
6Cevap
Ben acı yedikten hemen sonra tatlı yemeyi çok seviyorum ya çiğ köfte +dondurma müq oluyor
Güzel valla
Peynirle cevizi beraber yemenin sünnet olduğunu duymuştum. Denedim hakkaten tat olarak da güzel
Ne güzel afiyet olsun
Gariplikleri sevmem. Klasik tatların insanıyım.
Yenilikleri kapalıyım diyorsunuz yani
Aynen öyle. Bir yemek nasıl yapılıyorsa öyle yapılsın. Onu bunu katmasınlar sevmem.
Vurdun masa yumruğunu 😂
😅😅 öyle yemek hassas noktam benim
Helal doğru kişiler sorumda
😊😊
Evet beyaz süzme peyniriyle receli cok severim normal peyaz peynir de olur tabi
Hiç yok öyle şeylerim ya annem salatalık turşusu ve çikolatalı ekmek yiyor 🤣
Peynir reçel veya bal
Ekmek arası portakal
Ekmek üstüne yer fıstığı ezmesi ve reçel
pizzanın üstüne cips koyup yemiştim
Sevdin mi
Afiyet olsun
Sabah arkadaş domatesin uzerine bal döktü epeyi guldük napiyon ya diye aksam bu soru çıkti karsima 😂
Tostun içine çubuk kraker sokuyorum
İlk defa duydum
Pek tuhaf şeyler denemedim ki ya
Olsun belki bir gün denersin
bal ve patates kızartması
Güzel olur
Kesinlikle
Yoğurt içine kayısı reçeli
O gerçekten mükemmel olur hatta kayısının arasına yoğurt sürmek de çok güzel
İkimizi de afiyet olsun
Benim aklıma gelmedi,,
Gelirse yazarsın
Dondurma, zeytinyağı, tuz
Oh afiyet olsun
@Melisaahh eveeet😍
@Melisaahh ben çok sevdim, dene belki senin de hoşuna gider🐱 Tatlı tuzlu şeyleri seviyorsan beğenirsin
@Melisaahh Deneyince haber eeet🐱
Dua Lipa şarkıcı değil mi
@HayalperestPisicik tamamdır ederim önce dondurma almam gerek ama😅
@Melisaahh anladım Ben mevzuyu çözemediğim için sordum
@Melisaahh 😇😊🌹
Cİps ve yoğurt
tursuyla dondurma severim
Hiç denemedim öyle şeyler
Köfte makarna
Güzel olur
Pilav üstü ketçap
Ben onu hiç denemedim daha