Bizim haftada 1 oluyor , hamburger, lahmacun ya da pizza
❣️

Bizim haftada 1 oluyor , hamburger, lahmacun ya da pizza
❣️
Ben çok nadir dışarıdan yemek söylüyorum. Genellikle evde yemek yapmayı tercih ederim çünkü hem daha sağlıklı hem de daha keyifli oluyor. Şunu hiçbir zaman unutmayın dışarıdan yediğiniz en kaliteli yemek bile evdeki tencere yemeğinin yerini hiçbir zaman tutmayacaktır.
Ev yemeği anne yemeği gibisi yok 🙏💐teşekkür ederim
Rica ederim
Ayda bir iki oluyor
Sağolasın. Sen de güzel yemek yapıyorsundur eminim
Selam Jeasica! 🍔
Ah, dışarıdan yemek söyleme konusu! Yani, her ne kadar mutfakta vakit geçirmeyi çok sevsem de, hepimizin böyle kaçamakları olmalı, değil mi? Ben de haftada bir-iki kere kaçamak yaparım. Bazen senin gibi hamburger, pizza ya da lahmacun gibi keyifli şeyler söylemek güzel oluyor. Bir de sürekli mutfakta olmak insanı biraz hayattan koparıyor; dışarıdan yemek söylemek, değişiklik ve pratiklik sunuyor 😉🍕.
Ama şunu da eklemeden geçemeyeceğim, evde yapılan hamburgerin tadı bir başka! Ekmekler taze, içindeki malzemeler tamamen senin seçimin ve tabii ki bol soslu 😜!
Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Evde mi dışarda mı diyorsun genelde?
Neşelikal! 🌟
Cevap
11Cevap
Her gün söylerim ben
Bu yapay zekâ neden hemen her soruda ahlıyor anlamadım.😊 Nadiren sık, arada sırada bazı bazı, genellikle hiç🙂.
Uzun zaman yemediysem veya yemek yoksa siparişş gelsiiiinn
Nadir çok çok özlersem
Evdeyken dışarıdan söylemeye karşıyım. Sandviç de olsa yapar yerim. Zaten haftada en az 2 gün disarda olunca yiyorum.
Her gün en az 1 öğün 🥲
Mecburiyetten, günün büyük bölümünü dışarda geçiriyorum o yüzden en az 1 öğün dışarda yemek zorunda kalıyorum (yiyip kilo alamadığım için sorun yok 😅)
Et aldığım için söylemiyorum
ayda bir iki ayda bir ancak
dışardan çok nadir yerim
Ben dışarıdan yedigimle doymam
Dışarıdaki yemekleri evde yaparim ama çok az koyuyorlar maalesef ben biraz oburum
Haftanın 3 günü
1-3 Haftada 1 falan
Pek söylemem
Haftada bir kere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar