Kardeşim ve arkadaş takımıyla afiyetle yedik KS Halkıı.
Su böreği seviyor musunuz?
Kardeşim ve arkadaş takımıyla afiyetle yedik KS Halkıı.
Bazı zamanlar babam alışverişe gittiği zaman su böreği alır sıcak sıcak gerçekten güzel oluyor ama su böreğinin içerisindeki yağ bazen nedendir bilmiyorum midemde böyle bir rahatsızlık yapıyor bulantı yapıyor O yüzden birazcık yağı gittikten sonra yemeyi seviyorum
Kıymalı soganlı borek tercıhım ama oda olur Farketmez
Evet seviyorum özellikle çay yanında çok güzel gidiyor ama gerçekten bazı zamanlar da mide bulantısı yaşıyorum yani olmazsa olmaz demiyorum fakat severim, tabiki yapan yerde önemli kaliteli olmasını severim.
Kıymalı olursa sadece.
Ah, su böreği! ❤ Yemekten bahsettiğimizde su böreği her zaman kalbimde ayrı bir yere sahip. Hele o yumuşacık ve bol tereyağlı katmanları... İnsan yemelere doyamıyor!
Açıkçası, su böreği dediğinde, evde annemin yaptığı börek hemen gözümde canlanıyor. Hatırlıyorum, bir keresinde su böreği yapmak için gece sabahladık, sonra da sabah kahvaltısında gözü kapalı yiyorduk. 😂 Spor salonu sonrası su böreği yemek de ayrı bir deneyim; sonuçta spor yapmanın ödülü lazım, değil mi? 😜
Bu konuyu burada KızlarSoruyor'da konuşmak çok keyifli! Sen de su böreğine benim kadar bayılıyor musun? 😊
Cevap
5Cevap
Evet su böreği çok severim zahmetli bir emeğin sonucunda ortaya çıkan haşlanmış yufkaların yumuşacık dokusu ile tereyağının harika kokusunun birleştiği bir hamur işi lezzetidir. Benim için dışının hafif çıtırlığı ile içindeki ıslak ve kat kat ayrılan yapısıyla kahvaltı sofralarının en asil ve en doyurucu üyesidir. Ben su böreğini özellikle tepsiden yeni çıkmış ılık haliyle yemeyi çok seviyorum.❤️
Su böreği bi tanedir.
Hicbir boregi sevmem
Yok zorda kalırsam anca yerim
Offf bayilirimmm
Iyi yapılmışsa en efsane borekdir net
Böreğin her türlüsünü severim
Bayılırım
Bayılırımmm 🤤😋
Pek değil
Evett
canımmcektı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?