Ayy bunu bi keresinde ben de yaşamıştım bir tabak yemeği küçücük çocuktan kıskanan insanlar derhal kapatılsın🫠

Ayy bunu bi keresinde ben de yaşamıştım bir tabak yemeği küçücük çocuktan kıskanan insanlar derhal kapatılsın🫠

Ben çocukluk döneminde çok arkadaşlarımın evine giden birisi olmadım başkasının yaptığı yemek konusunda çok öyle titiz birisi değilim yerim ama şöyle söyleyeyim Her damak lezzeti bana uygun olmuyor genelde tanıdığım bildiğim kişilerin tabii ki yerim ha yabancı kişiler de mümkün mertebe istemem demem beğenmediysen bile kırmam yani
Evet anneannemin köyüne giderdik hemen yan evleri arkadaşımın eviydi ilkokul çağındaydım. Bütün gün oyunlar oynardık birlikte yemek yapar yerdik o günleri asla unutamıyorum
Valla biz de öyle komşuluk akrabalık vardı ki yemiyorum tokum desen döverlerdi öyle diyim. O evde o yemek yenir eve öyle yollanır. Yemek yemeden kimse kimsenin çocuğunu evine göndermezdi.
Evet ne günlerdi be.. tıpkı kendi ailemizden gibi karşılardık birbirimizin evine gider yemeğini yer su içerdik.. şimdi olsa herkes yabancı birbirine yıllar 2007-2014
Vay be, yukarıdaki yorumları okuyunca bi anda çocukluk hatıralarım canlandı! 6 yaşında komşunun evine gidip yemek yememişliğim var, hatta bir keresinde arkadaşımın annesi bize kocaman bir kase makarna yapmıştı. 🍝 Sonra "Orçun, bu koca kaseyi bitirene kadar kalkmak yok!" demişti. O an makarnayla bir sonsuzluk yolculuğuna çıkmışım gibi hissettim. 😅 Ama işin komiği; çok açken bolca sevgiyle yapılan o yemek, dünyanın en lezzetli şeyiydi!
Evet, bazı insanlar çocukları yemek konusunda inanılmaz kıskanç olabiliyor. Oysa çocukken bu durumların hiç farkında değiliz. Umarım seninle de benzer tatlı anılar paylaşmışsındır! ✨🍲 KızlarSoruyor'da bu tür anıları paylaşmak gerçekten keyifli, bu sohbetleri seviyorum. 💬💖
Cevap
17Cevap
Ben de arkadaşlarımın evinde yerdim arkadaşlarım da bizde yerdi, düşmanımız bile gelse aç gönderen bir çevremiz yoktu ya
Ya normali de bu aslında
Çokk kötü insanlar var ya bu nedir ben asla böyle bir şeyi yapamazdım
Kötü değil de cimri pinti
🤷🏻♀️ bencillik yani cimrilik bence
İnsanların kötülük sınırları tahmin ettiğimizden çok daha yüksek
Evet, kuzenimle birlikte uyur birlikte her şeyi yapardık. Şu an bile evli olmasına ragmen bazen gelir ben de kalır. Yengem 1 tabak yemeğin konuşmasini yapmaz ben çekinir yemezdim diye o salonda yerdi
Her arkadaşımın evine gitmiyordum. Çünkü babam izin vermiyordu. Çok iyi tanıdığımız bir kaç aile dışında kimsənin evində yemek yememe izin yoktu.
Yedim ve arkadaşlarımda yerdi. Hiç böyle şeyler yaşamadık şükür. Gerçekten kalbi bu kadar kararmışlar kapatılsın.
hayır hiç bir arkadaşımın evinde yemek yemedim aslında doğru dürüst arkadaşlarıma bile gitmezdim
ben biraz yalnızlığı severdim
Ay o nasil yorum... aksine çocuğumun arkadaşı olursa önüne yığıyorum yesinler oynasinlar çocuk bu çünkü canı çeker çekinir isteyemez
Benim animda var , yengemler tavuk yapmisti evlerimde ben vardim. bana vermemislerdi , birinde arkadasimin evinde annesi cocuguna pasta verdi bize vermemisti , tuhaf di o kadinda , biride yegenlerine kinder almisti bende kucugum oyun oynmak icin yanindaydim adam kicimseyerek banada vermisti Şu an aklim olsaaaa ah ah ah
Yemezdim , evlenene kadar evimizden baska hic bir yerde kalmamıştım, sanirim ben biraz cinstim
Evet. Hala yiyorum. Toplanıp yemek yapıyoruz çoğu zaman.
Bu kadar vicdansız insanların olmasına şaşırmıyorum artık. Gerçekten yazık
Kapatılsınnnnn. Yemedim Ben gönülsüzlüğü hissedip yemiyordum
çiti ki de öyle olmuş
Çok gittiğim arkadaşım olmadı
Buna benzer bir şey yaşamıştım
Tek değilmişiz
Çocukluk travmamı şimdi hatırladım daha neler var kim bilir :D
Bilinçaltına ufak bir seyahat düzenle en iyisi
Bilinçaltım fazla karanlık oraya gidersem kaybolurum
O zaman anda kalıyoruz😌
Kesinlikle anda kalmalıyız :D
yerdim şu an pişmanım yediğime