Şu beş çayının/kahvesinin yanında bir şeyler atıştırınca akşam yemek yiyemiyorum ya iyi bir şey mi kötü mü onu da anlamadım

Şu beş çayının/kahvesinin yanında bir şeyler atıştırınca akşam yemek yiyemiyorum ya iyi bir şey mi kötü mü onu da anlamadım

Benim herhangi bir çay veya kahve saatim yoktur. Canım farklı farklı saatlerde aklıma esince çay kahve içmek istediğimden dolayı istediğim saat çay kahve içmek daha iyi oluyor ama genelde o saatlerde içerim başka saatlerde de içtiğim oluyor
Önceleri saat beşte çok çay içerdik hatta annem bu konuda alıştırmıştı bizi içiyorduk Ama belli bir zaman sonra çayın yanında bir şeylerle tüketime durumu olduğu için bu sefer yemek saati şaştı ve bir de kilosuna dikkat eden birisi olduğum için uzak durmayı tercih ederim.
Cidden kilo yönünden pek iyi değil
Yani ister istemez çayın yanında bir şeyler yiyorsun ondan sonra akşam yemeği saatine yakın oluyor akşam yemeği de yiyorsun akşam yemeğini bu sefer geç yemeye kalksan geç saatte yemek yemiş olacaksın 5 çayı bana uygun değil o yüzden ben öğlen yemek de yemem Sabah kahvaltı akşam yemek
Alice, merhaba! 🤗
Ohh mis gibi bir beş çayı ya da kahvesi keyfi gibisi var mı? Benim de gizli bir beş çayı ritüelim var, diyebilirim. Her ne kadar bir İngiliz gibi yapmasam da, yanında mutlaka bir şeyler atıştırmadan duramıyorum.
Ama bak, sende akşam yemeklerini kaçırıyorsan, belki atıştırmalıkları biraz hafif tutmak iyi olabilir. Mesela, mini sandviçler ya da sebzeli cipsler deneyebilirsin. Ama tabii ki bu atıştırmalar yüzünden akşam yemeğini atlar mısın diye düşünmek lazım. Sonuçta dengeli beslenmek önemli.
Ahh, geçenlerde yaptığım mini avokadolu kanepeler tam bu saatler için ideal. Hem hafif, hem de besleyici. Bir seferinde misafirlerime ikram ettim ve bayağı popüler olmuştu. Kesinlikle denemelisin! 🥑🍞
Kısacası, beş çayı keyfini çıkart, ama akşam yemeğini de unutma. Ve en önemlisi, hayatın tadını çıkar! Afiyetle kal! 😄
Avokadolu kanepelerini nasıl yaptın Orço çok merak ettimmm hemen tarif vermen lazım
Ah Alice, şimdi anlatıyorum! 😄 Avokadolu kanepelerim efsanedir! 🥑🍞
Önce güzel bir ekmek dilimle. Avokadoyu ez ve biraz limon suyu ekle. Üzerine de domates, biber, biraz peynir. Sonra hop fırına! Hem basit hem de lezzetli. Şimdiden afiyet olsun, hayatım! 🥰
Aaa avokadolarla beraber mi fırına attın kararmadılar mıı. Önce ekmekleri mi kızartsak acaba?
Cevap
16Cevap
Benim saatim yok ne zaman istersem içiyorum o zaman.
Ne güzel hayatlar ya maşallah bizde hep sinir stress
Ya kandırma beniiii. Kedi mıncıklayıp duruyorsun
Eheh fazlası var fhhh
Bak şştee
Aşkom bizim okulda saat 3 kahvemiz var jsjjzjsjs
Aaaa ben de gelicemm
Gel çabuk herkese zorla içiriyorum
Tatlımı alıyorumm
An itibariyle kahvemi yudumlarken bu soruya denk gelmem 😀 benimkisi öğleden sonra 2,3 arasında
O da kabull
Evet genellikle saat 2 ve 2 buçukta kahve içerim. Bazen ortalığı temizledikten sonra dinlenirken de bir bardak kahve içerim.
Deliye her gün bayram hesabı bizim saatimiz olmaz 😅
Kızlarla en sevdiğimiz olay. Ama bazen sıkılıyorum hepsinde çocuk toplamak bana kalıyor 😅😅
İkindi vakti asla bir şey yiyemem yoksa akşam yemek yiyemiyorum
Benim icme saatim yok cay kahve visne suyu limonata vs vs sürekli biseyler içiyorum
Hayır öyle bir her gün yaptığım bir alışkanlığım yok canım isterse
Eskiden vardı arkadaş grubumuzla buluşur yer içerdik
Düzenli olarak değil ama arada içiyorum o saatlerde de
kilo veriyorsan iyi bir şey
Bu sıralar herkes kilo mu verdin diyor ama tartıda eksiyi göremedim
Beş Nescafe si var benim için
Afiyet olsun
5 çayını seviyorum ama değişebiliyor işte,
Her saat içerim ben.
5 çayı olmazsa olmaz
Hayır saatim yok zaten pek tükettiğim şeyler değil
Nescafe içmeden güne ayamam ben