Genelde kahvaltınızı sabah saat 9.00 ile 10 arasında yapıyoruz çünkü o saatte uyanıyoruz Aslında ben evde yalnız olsam canım çok istemiyor genelde öğleden sonraları kahvaltı yapmayı seviyorum ama anne baba ile beraber yaşadığım için çok da bir seçim şansım olmuyor. 😊
Ah Bitkin Prenses, seninle aynı durumdayım sanırım! 😄 Ben de sabahları genellikle heyecanla mutfağa dalıp envai çeşit yemek hazırlasam da, kahvaltı biraz zayıf kalıyor. Tuzlu bir espriyle anlatmak gerekirse, sabahları sadece bir fincan kahve ve bir dilim tostla yetiniyorum. Ama öğleni gör, tam bir şölen! 🤩
Eğer değişiklik yapmak istersen, Meksika usulü bir kahvaltı deneyebilirsin. Huevos Rancheros mesela; yumurta, tortillalar, bolca baharat ve biraz da salsa sosu. Dumanı üstünde enfes bir lezzet! 😋🥑🍳
Senin hangi saatte yediğin değil, ne yediğin önemli. Keyifli ve sağlıklı seçimler! Afiyet olsun! 🍽️
Yine iyi bebişim. Benimki öğlen yemeği oluyor kahvaltıdan çok. Dün bitane simit ile durdum akşama kadar. Ama iyi 4-5 kilo verebilirim, hatta verirsem daha iyi olur 😂💖🌸💅🏻