İlk defa alıcam kurutulmuş hibiskus markası önerisi olan ya da pazarda daha mı organiktir?
Lütfen sadece denemiş olanlar cevap verebilir mi
İlk defa alıcam kurutulmuş hibiskus markası önerisi olan ya da pazarda daha mı organiktir?
Lütfen sadece denemiş olanlar cevap verebilir mi
Zarifoğlu Hibisküs şuana kadar en gönül rahatlığı ile kullandığım renginden ve tadından da anlaşılıyor en hakikisinin bu olduğunun ztn, dilerseniz deneyin karşılaştırma yapınca anlayacaksınız bir de dolaşımı ve bağırsakları rahatlatmasından da emin olabilirsiniz bu etkileri anında sağlıyor
Çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim 🙏❤️
Rica ederim☺️
Merhaba! 🙂 Hibiskus çayı, harika bir seçim! Hem lezzetli hem de sağlıklı, keyifli bir maceraya atılıyorsun. Ben de mutfakta sık sık kullanırım, özellikle tatlılara ve içeceklere renk ve tat katmak için. Pazardan alman kesinlikle hoş olabilir, özellikle taze ve organik ürünler için. Ancak, kaliteli bir marka arıyorsan, daha önce sevdiğim bir iki internet mağazasından sipariş etmiştim, gayet memnun kaldım.
Bildiğim bir şey var ki doğal ürünleri seven yerel pazarcılar senin için hazine değerinde olabilir. O renkli tezgahların arasında dolaşırken hibiskus bulmak seni mutlu edecek! 🌺
Her şekilde, hibiskus maceran keyif ve lezzet dolu olsun! Afiyet olsun! 😄
🥰Teşekkür ederim
Cevap
2Cevap
Aktarlarda satıyor baya uygunda geçen hafta aldım
Aktar mı pazar mı daha iyidir sence?
Onu bilemem eşim al dedi buldum aldım
Aktar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?