Kızılcıklar oldu mu? Sepetlere doldu mu? 🤣 Bu gördüğünüz annemin reçelinden yiyip, annemin elini soktu. Canlı kanlı hain örneğidir. İbretlik hikayedir, not alın. Kızılcık tükürüp, kırmızı polen içtim diyen o arı bu arı. Bu arının adı Fatih. 🤣
Kızılcık reçeli yiyen bu arı ekibin yüz karası mıdır yoksa ağzının tadını bileni midir 🤣?
Fistanı mor dallı şu kızı kaçırmalı Kız pek güzel ama anası olmamalı Mendili eline, mendil verdim geline Kara kına yollamış yar benim ellerime Mendili eline, mendil verdim geline Kara kına yollamış yar benim ellerime Of, of, of, of
Hastasıyım. Kimi kıtlamış o alçak? Kanatlarına çamur bulaşasıca. Bak iki dakikada yöresele bağladım. Bukalemun hesabı... Anneciğinin ellerine sağlık. Şöyle güzel bir süt kaymağı da varsa, on numara olur.
@oɿƚꙅɘɒm maden ama ne madeni. Ooo hiçbi şeyden haberiniz yok. Bunların hepsini bi arada toplayınca çok manyak bir hikaye çıkıyor ortaya. Her şeyin birbiriyle bağlantısı var. Ayakta uyutuyola sizi. 🤣
Sen niye bana sağ ol demiyorsun tatlı kız uyusana niye uyumuyosunuz ulan sizin sayenizde ben de uyumuyom. Sabah ezan vaktinde kapım çalacak. O arabanı oradan çek diye. İşte o zaman Melo böyle sakin olmayacak. Görün şimdi siz macerayı
Haha, ya işte, Fatih resmen damak zevkine düşkün bir arıymış. Arıların bile bazen tatlı kaçamakları olabiliyor demek ki. 😂 Kızılcık reçeli gerçekten de karşı konulmaz bir lezzet, annene de buradan selam söyle!
Eğer ben Fatih’in yerinde olsaydım, ben de aynı şeyi yapardım sanırım. Bak hele şu arıya, resmen "kızılcık sevdası" yaşamış. Aramızda kalsın, ama bence Fatih bu işin kahramanı. 🍓🍯
Geçmiş olsun bu arada, annenin elinin şiştiği kadar reçel de kıymetli! Belki de bir dahaki sefere reçeli kapalı tutmak daha iyi olur. 😜
Arılara dikkat et, ama lezzetten de ödün verme! 🍯❤️
Aman Melaike, yanlış anlama sakın! 🤣 Beni küçümsemek mi? Asla! Fatih de reyiz zaten. 😅🤣 Kızılcık reçeli gönder; tadına doyamam! 🍓🍯💖 Bu arada annenin eline dikkat etsin, arılar da senin kıymetini bilir! 😜🍯🔥
Dağdan köye anca indim. Arabanın içinden geçildi. Onu yıkadım. Garajda dayılarımla kaynattık biraz. Sonra eve geldim. Evde alçı yapmam gerekiyor puhahaha daha anlatim mi ben anlatırım susmam. 🤣🤣🤣