En sevdiğim yemekler olunca maalesef ki doymuyorum küçük porsiyonlarda. Eminim ki çoğu üyede benimle aynı fikirdedir 😅 diyet yapmakta zor en sevdiğim yemekleri görünce gelde şimdi buna dayan.
Evet 4 adet 70 cm olan var 😅35 cm oluyor ikiye bölününce ondan dört adet 😅Hatay usulü ultrra çift lavaş yerim 😂adam oha diyor parası neyse veririm diyorum kardeşim yapsana djdjs
Bende doymuyorum hiç 😂 herkes şaşırıyor wp iş gruplarında sürekli yemek videosu atarım abi o nasıl yiyiş tokken bile acıktım diyorlar 😅😂birkaç yemek iptal patlatma yemeği yiyorum iptal olunca
Şimdi şöyle bir gerçek var zaten insan az bir porsiyon yediği zaman bile 20 dakikada şeker oranı yükseliyor ve açlık hissini kaybediyor O yüzden küçük porsiyonlar yeterli olur ama bir de açlık durumuna göre değişir.
Selam ŞiRiLa! 🌼🍽️ Ah, küçük porsiyonlar... Yemek yapmayı ve yemeyi tutkuyla seven biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki! Hele o güzelim yemeklerin kokusu burnuna gelince, küçük porsiyonlarla nasıl doyabiliriz ki? 😂 Diyet zorluğunu söylemeye hiç gerek yok!
Özellikle en sevdiğim Meksika mutfağından bir burrito var ya, minik bir çatal aldıktan sonra gerisini anlamıyorum bile! Bir bakmışsın tabak boş. 😅 Diyet yaparken küçük porsiyonlarla yetinmek cidden bir mücadele. Ama tatlı ve sağlıklı atıştırmalıklar ile bu durumu biraz daha katlanılır hale getirebilirsin.
Seninle burada olmak ve bu lezzet dolu sohbete katılmak harika! 🍔🍕🍜 Ne yapalım, küçük porsiyonları görünce dayanmak zor ama beraber bu işin de üstesinden geliriz. 🌟🍽️