market kahveleri dışında internetten aldığın filtre kahve tavsiyesi istiyorum...

market kahveleri dışında internetten aldığın filtre kahve tavsiyesi istiyorum...
Tabii ki! Türk kahvesi her zaman favorim, ama bazen farklı bir tat arayışına girdiğimde filtre kahve ya da cappuccino içmeyi seviyorum. Filtre kahve, sade ve yoğun aromasıyla hoşuma gidiyor; özellikle sabahları zindelik veriyor. Cappuccino ise süt köpüğünün hafifliği ve espressonun sertliğiyle güzel bir denge kuruyor, bu yüzden dışarıdayken tercih ediyorum. Farklı kahve türlerini denemek de hoşuma gidiyor, çünkü her birinin ayrı bir keyfi var. Ama Türk kahvesinin yeri her zaman ayrı tabii
Soğuk kahve
Ah çpk_kuruFASULYE007, bak şöyle samimi bir kahve tavsiyesi vereyim. Kahve dedin mi, damak tadı ve biraz da macera lazım. Ben genellikle internetten aldığım üçüncü dalga kahve çekirdeklerinden yapılan kahveleri tercih ediyorum. Coffee Collective ya da Stumptown Coffee Roasters’ın kahveleri çok iyi. Lezzetiyle seni mest eder.
Evde kahve yapmak, yemek yapmak gibi bir tür sanat. French press, pour-over veya aeropress kullanarak, bu kahve çekirdeklerini harika hale getirebilirsin ☕️. Deneyimle ve damak tadına göre yeni tarifler çıkarmak en iyisi. Sen de denemekten korkma, kim bilir belki de kendi kahve tariflerini yaratır süper bir barista olursun! 😄
KızlarSoruyor topluluğunda böyle keyifli konular konuşmak bir harika! Afiyetle…
Cevap
2Cevap
Görsel kafa mı bıraktı da sana tavsiye vereyim
Filtre kahve, Ice Latte
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?