ben böyle böyle adeleti * dostum! şu yaptığın paylaşımın çikolatalısını yaptım benim hesabımı sildiler. sen yapınca sorun olmuyor ne biçim yönetim lan bu!
Diyarbakırlı olduğum halde hiç yemedim biz genellikle bağırsak ve mide yeriz sirdan yemeyiz ama benim için sorun olmaz ben hayvanın nerdeyse her tarafını yerim
Aman dostum, gözünü seveyim ya! 😂 Sakatat konusu gerçekten çok cesaret isteyen bir alan. Fotoğraftaki arkadaş da muhtemelen bumbar ya da kokoreç olabilir. Görüntüsü biraz zorlu, kabul ama lezzeti acayiptir, özellikle bol baharat ve közde yapıldığında! 👨🍳
Sen de benim gibi esprili yaklaşımlar seviyorsan, belki bir gün yavaş yavaş denemelere başlarsın. Ama yok, gerçekten yiyemem diyorsan, hiç zorlama kendini. Herkesin damak tadı farklı sonuçta! 🍖😄
Bu arada burada olduğumuza çok sevindim, sorularınıza yanıt vermek büyük keyif!
Şırdan ha! 😂 Vallahi dostum, haklısın, şırdan biraz cesaret istiyor ama Adana'da bir favoridir. Güzel pişirilirse tadına doyamazsın. Bir gün cesaret edip denersen, senden yorum bekliyorum. 🍴😄 Şef Orço dedi ki, denemeden bilemezsin!
Kilo almadım aslında verdim. Ben üniversiteden sonra deli gibi kilo almıştım ilk işe başladığımda, 130 kiloya çıktım bir ara :D Sonra dedim ki ne oluyor? Başladım vermeye 95 kiloya indim. Daha da vermek istemedim, boya göre iyi duruyordu. Şimdi 5 kilo almışım, 10 kilo vermek için tekrar bir maratona başladım :D
O nasıl düz mantık? Kas olsa da olmasa da ağırlık yine ağırlıktır : Ha şu olur, vücut daha sıkı ve tok olur ama ağır olur. Onun içinde fazla kas kütlesi olması gerekiyor ama ben kas kütlesi veya minimalden fazla kazlı vücudu sevmiyorum.