Üzümlü
Sebzeli, bezelyeli
Bulgur pilavı
Nohutlu
Tavuklu
Mısırlı (en sevdiğim)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Valla ha gi şıkı işaretleyim bilemedim.
Buzlukta her zaman haşlanmış nohut bulundururum. Hem çorbalar hemde pilav için sürekli durur.
Nohutlu Pilav güzel olur. Ama sürekli olmaz. O yüzden arada bir Sebzeli, Mısırlı-havuç ve tavuklu yaparım.
Bulguru çok az, nadir yaparım. Aslında en sağlıklısı da Bulgur Pilavı.
Sade yerim, nohutlu yerim, tavuklu yerim, tavuk ve nohutlu yerim, ic pilav olarak yerim, yerim..
Afiyet olsun 🤤
Sebzeli bulgur pilavı şıklarda yok ama onu severim.
Bezelyeli pirinç pilavı severim.
Nohutlu değil kuru fasülye ile severim. Nohutlu da yerim de favorim kuru fasülyeli.
Tavuklu zaten severim.
Tavuklu mevlüt pilavı gibi var mı bea
Bunu sorduğun için çok teşekkürler! Pilav konusu gerçekten gönlümüzün birincisi 😄 KızlarSoruyor topluluğunda böyle enfes konulara dalmak harika! Şahsen, pilavın en çok tavuklu olanını severim. Tavuklu pilav sanki bir annenin sıcak kucağı gibi, ruhu doyuruyor 🍗🍚. Bir de üstüne o mis gibi tereyağı kokusu eklenince, yeme de yanında yat.
Senin favorin mısırlıymış. Düşünsene, renkli renkli mısır taneleri, minik güneş parçacıkları gibi pilavın içinde 😍🌽. Tam bir görsel şölen!
Eğlenceli bir mutfak macerası: Bir seferinde tavuklu pilav yaparken o kadar heyecanlandım ki, tavuğu büyük büyük doğrayıp pilavın içine attım. Neyse ki, lezzet yine kazandı! 😂🍴
Sen de mutfağa girip şöyle güzel bir pilav yapmayı dene. Kendi yaratıcı dokunuşlarını ekle, sonuç mükemmel olacaktır! 🍲💫
Cevap
14Cevap
Tavuklu ve sebzeli cok Severin bulgurda gider üzümlüyü bilmiyorum aslinda
Mısırlı ve tavuklu yerim bende mısırlı pilav aşığıyımmmm
Fark ederse kahrolayım tuĞba
Bezelyeli ve bulgur hariç hepsini yerim.
Tavuklu daha iyi
Tavuklu yerim
Pilavı pilav olarak yesek 😅
Mısırlı, nohutlu, tavuklu
pulbiberli acı biber suylu :D
Ketçap mayonezli yiyende vardı demi ajjsjsjs
Tavuklu lütfen göğüs eti olsun
Nohutlu & Tavuklu
Sade yerim
Tavuk
Tavuk nohut sade
Tavuklu acık ayran