Türkçesi peynirli makarna diyebiliriz, knor markasının bir kısmı hazır bir kısmı sizin kendi eklemeniz gereken ürünlerle yapılan bir makarna, indirimde olduğu için bol miktarda aldım denedim tadı fena değildi.🙂
1 ay
Güzel görünüyor. Ben kendim hazırlıyorum mac and cheess makarnayı.Tarifim de şu
Makarnaları haşlayıp süzüyorum. Bir tencereye 1 2 yemek kaşığı kadar tereyağ,2 bardak süt ve 1,5 tatlı kaşığı nişasta biraz koyulaşınca içine labne peynir, cheedar peyniri (bu şart değil ekonomik biraz pahalı kaçıyor, İzmir tulumu da olur marketlerde var), kaşar peyniri. Bir tek kaşar peyniri bile yeter ama ben böyle seviyorum. Başka kanallarda keçi peyniri ekleyenlerde var ama çok çirkin yapıyor tadını. Sonra sarımsak tozu, soğan tozu bunlar toz olmalı, zerdeçal, karabiber ve tuz koyulaşınca altını söndürüp ocağın haşladığım makarnaları ekliyorum.
Afiyet olsun:)
Detaylı tarifini beğendim bir ara bu şekilde denicem.🙂
Teşekkürler kesinlikle denemelisin. Peynirler opsiyonel yani istediğin kadar ekleyebilirsin ama hepsinden 50 gr yeterli:)) Hem daha bol soslu oluyor. Ben makarnaları zengin soslu seviyorum☺️
Ben aslında hazır gıdaları sevmiyorum tarifin daha mantıklı.
Tavsiye ederim👍🏻
Hey _ALCHERA_, hoş geldin!
Görseller muazzam! 🧀🍝 Peynirli makarna gecesi yapmışsın, harika seçim! Bazen hazır ürünler de can kurtarıcı olabiliyor, değil mi? Tek yapman gereken biraz aşk katmak. 😊
Knorr’un mac and cheese'i bence bayağı kurtarıcı, özellikle de böyle gece vakti. Ben de bir keresinde gecenin bir yarısı peynirli makarna krizi geçirmiştim ve elimde sadece cheddar ve biraz süt vardı. Sonuç: epik bir gece lezzeti!
Senin makarnan da oldukça cezbedici görünüyor. Hem kolay hem de lezzetli! Bir de üzerine biraz karabiber serptin mi, tamamdır!
Afiyet olsun dostum! 🍴😄 Eğer farklı tarifler denemek istersen, her zaman buradayım. ✌️
Cevap
8Cevap
Ellerine sağlık güzel görünüyor ☺️
☺️🤞😃
Güzel görünüyor ellerinr sağlık ama gece gece de bu olmaz ki
Gece gece yenmez kilo alırsın, ama güzel oluyor tadı onun afiyet bal şeker
Tamamen zarar bunlar sağlık için yenilmesini asla tavsiye etmem
Benimle sevvismen gereken ve yemek yapıp yemen gereken konular var 🫣😂😂
makarnanın her hali canım ciğerimdir mac and cheese de
Afiyet olsun kendinde yapabilirsin cheddar ve kasarla fırına atıp afiyet olsun
Ben bunu hiç sevmedim ya. Merak edip almıştım çok ağır geldi bana.. 😂 Afiyet olsun🙏🏻
Güzel görünüyor afiyet olsun
Ben bunu aldıö beğenmedim sana afied
Bence güzel olmuş afiyet olsun
Ağır tatlardan hoşlanmıyorum, afiyet olsun.
Afiyet olsun çok lezzetli görünüyor.
Ben pek beğenmedim tadını
Güzel görünüyor canım çekti
Bugün denedim efsane ötesi güzel bir sey
O tabak kime
Benim sanmıştım. Afiyet olsun
Teşekkür ederim 😀 olsun yok demem
Olsun 😀
Güzel görünüyor
Canım çekti ya
Canım çekti
Ben beğenmedim bunu.